pondělí 16. září 2019

Lis na olej elektrický

A tak pred pár týždňami mi doručili môj elektrický domáci lis na oleje :) My leniví, čo sa im nechce lisovať ručne si musíme priplatiť, ale stojí to za to :) Samozrejme, lis som otestovala, natočila o tom video (aby ste videli, že naozaj nie je zložité ho používať) a podelím sa s Vami so svojimi skúsenosťami, poďme na to! Inteligentní lis zajistí výrobu za studena lisovaného panenského oleje z různých druhů semen bez přidaných konzervačních látek. Elektrický lis na olej. Je praktický a stylový, jednoduchý na údržbu i ovládání. Lis YODA je první vysoce výkonný lis na výrobu za studena lisovaných olejů pro domácí použití.


Použiť ho môžete kdekoľvek v domácnosti, kde je prístup k elektrickej zásuvke.

Zaujme také nerezové provedení, které je designově povedené, odolné a kvalitní a dále i hygienické. Unikátem je kontaktní systém s automatický vypínám, který použití dále. Avšak s lisom na olej značky Yden C. YD-ZY-zostávajú lisované suroviny vždy v surovej (raw) kvalite. Vďaka tomuto kompaktnému lisu si v domácom prostredí vylisujete svoj vlastný. Vyrábíte si často domácí olej a ruční lis Piteba je pro vás příliš namáhavý?


Moderní design, pohodlná práce, snadné čištění a jednoduché ovládání. Pro vlastnoručně připravený olej bez přísad za skvělou cenu na Lidl-shop. Lis Yoda hnědý vám snadno vyrobí váš vlastní, za studena lisovaný panenský olej přímo u vás doma.

Lis na olej Yoda hnědý Yoda. Sami si vyberete suroviny, které svěříte šetrnému Yoda lisu a jen vy budete znát jeho opravdovou kvali. Nová generácia domáceho lisu na panenský olej pre lisovanie za studena. Lisujte doma vlastný olej z ľanového semienka, slnečnicového alebo konopného semienka a ďalších olejnatých semien. Dostupný v troch farebných variantoch.


Ako darček kilogram ľanového semienka zdarma. Vyrobte si vysoce kvalitní panenský olej v pohodlí svého domova. Nová generace domácího lisu na panenský olej pro listování za studena. Lisuje doma vlastní olej z lněného semínka, slunečnicového nebo konopného semínka a dalších olejnatých semen. Výhodou domácího elektrického lisu na olej je plná automatizace, v podstatě stačí nasypat semena a pouze průběžně dosypávat a kontrolovat.


Můžete mít dnes od 9:30. Objednací kód: KLALO427. U Tatevského kláštera naleznete lisovnu oleje ve které je interaktivní výstava. Lze zde spatřit i následující video, jak takový lis fungoval.


Jelikož panenský olej v hojné míře používáme, rozhodly jsme se pro vás přístroj vyzkoušet a podělit se o naše zkušenosti. Navíc jsme pro registrované uživatele a pro členy Klubu domluvily výraznou slevu. Na jaká semínka se lis na olej hodí?


Téměř na každé, které vás napadne.

Lze tak doma vyrábět lněný olej , kokosový olej , olej z mandlí, konopí, slunečnicový olej , olej z vlašského ořechu, lískového ořechu, olej z dýňových semínek, ze semínek révy vinné, sezamu, řepky, podzemnice olejné a další. Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.


Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky