úterý 24. září 2019

Fontánové čerpadlo solární

Solární čerpadla pomáhají zajišťovat oběh resp. V naší nabídce najdete kromě vodních solárních čerpadel i vodní ponorná čerpadla, vnější průtokové čerpadla a také zařízení, jako bazénové čerpadlo. Chrliče a fontánové trysky) Hodnocení produktu:. Dejte vaše jezírko do pohybu! Když na solární panel zasvítí slunce, voda začne stříkat intenzivním proudem.


Prodlužovací teleskopická trubice s integrovanou otočnou hlavou pro zvláštní vyrovnání fontány.

Systém začne fungovat při dopadu slunečních paprsků na solární modul, díky čemuž získáte. Vybírejte si Jezírková čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jedná se o víceúčelové zařízení, které lze využít např. Sekce čerpadel fungující na solární energii.


W s maximálním výtlakem vody m. Jednoduše sestavíte, kdekoliv chcete, set je připraven rovnou k instalaci. Nový sortiment solární techniky pro zahradní jezírka jako je solární fontánové čerpadlo Pontec s vodními efekty, vzduchovací motorky a fontány umožňují majiteli vodní zahrady provoz pouze za pomoci solární energie, a tím úsporu elektřiny. Přičemž je potřeba dbát pozornosti na parametry vybraného produktu.

Sledujte, jaká je délka fontánové trubice. Porovnání: fontánové čerpadlo vs. Na výběr máte několik typů s různými nástavci a tryskami, které osvěží vaši zahradu příjemnou vodní rosou.


Specifikace solární čerpadlo je ideální pro ty, kteří hledají praktický, úsporný a přitom moderní design produktů pro provzdušňování a obohacování zahradních rybníků a dalších vodních útvarů čerpadlo je poháněno solárním. Aby zařízení správně fungovalo, obsahuje solární panel s fotovoltaickou plochou, která i během zamračených dnů zajistí dostatek energie pro provoz čerpadla. Také v letošní sezóně se sortiment rozšiřuje o nové druhy čerpadel spolu s inovovanými solárními panely. Obsahuje solární fontánové čerpadlo do jezírka Pontec se dvěma solárními panely a fontánovými tryskami.


Vysoká účinnost umožňuje připojení přímo na solární panel. Vyznačuje se díky svým malým rozměrům vysokou účinnost a extrémně nízkou spotřebou energie. Dlouhá životnost díky použité technologie. Stačí pouze položit na vodní hladinu a při slunečním svitu okamžitě pracuje. Jezírkové čerpadlo solární Lze jednoduše nastavit bez nutnosti zapojení baterií nebo elektroinstalace.


Bezpečný provoz, nehrozí nebezpečí od elektrického proudu ideální pro vytvoření vodotrysku ve Vašem jezírku. Cena: € 17skladom. Výtlak fontány dosahuje max. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Fontány do jezírek skladem.

V sadě jsou různé trysky pro různé tipy vodních obrazců. Různé nástavce pro fontány. Délka přívodního kabelu 5m.


Maximální výtlak m. Výrobce: BERLAN Různé nástavce pro fontány. Plovoucí fontánové čerpadlo je osvětlováno LED diodami. Nové modely filtračních čerpadel Aquamax Classic na skladě.


Kč (vč. DPH) ks do týdne. Pokud hledáte cenově přijatelné čerpadlo s dostatečným výkonem,. Zazimování rybiček v jezírku. Blíží se zima a první přízemní mrazíky již uhodily.


Jak na správné zazimování rybiček v jezírku? Zima se neúprosně blíží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky