středa 11. září 2019

Prodám topení do karavanu

Nejste-li v karavanu delší dobu (půl dne, den) je dobré, aby ve Vaší nepřítomnosti běželo topení alespoň na malý výkon a teplota v karavanu neklesla pod 10°C. Pozvolné temperování interiéru je určitě úspornější, než sepnout topení na maximum až v době, kdy se do karavanu vrátíte. Topení je v karavanu prvkem zásadně zvyšujícím komfort použití.


Firmou, která se výrobou topení proslavila nejvíce je Truma , která také tvoří většinu naší nabídky. V této kategorii nabízíme samotná topení , veškeré příslušenství pro topení i doplňky , které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete potřebovat. Prodám týdny používané nenamontované naftové horkovdušné topení Výkon regulovatelný přes digitální termostat 1-8kW Kompletní sada pro zástavbu.

Sezení do U, palandy, sezení vedle palan které je možné taky rozložit na spaní. Celkem možné pro 5-6osob. Plynové topení trumatic s rozfukem po karavanu.


U nás si můžete on-line najít položky ze servisního katalogu pro svépomocnou opravu zařízení v karavanu , napřídklad pro lednici, topení , chemické WC, náhradní okno a podobně. S námi nejste odkázáni na servisní dílny, u nás vždycky víte, kolik za součástku zaplatíte. Topidlo má krásný vzhle návod na montáž by mohl být podrobnější ale pro šikovného kutila je montáž otázkou min.


Překvapil mě slabší výkon, při venkovní teplotě do 10st. V návodu píšou 5m, to ani omylem. Nasávání podlahou komínek do boku.

Prodám plynové topení z karavanu vhodné i do obytné dodávky. To co jsem psal o teplovodním a lektrickém topení bylo určené pro dukecz ohledně jeho litování, že neobjednal větší folii a nedal jí i pod lavice a do skříně. Jinak jsem výš psal, že v podmínkách v té garáži mu to může na vytopení stačit, ale pokud klesne venkovní teplota k nule, tak pojede topení naplno trvale (takže nebude stíhat).


Interiérové vybavení do karavanu Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie Interiérové vybavení karavanů a obytných aut, postelové rošty do karavanu i sedačky pro obytná auta a další doplňky a příslušenství k nábytku pro karavany a obytná auta pomáhá z vnitřku pojízdného obydlí vytvářet přesně takové prostředí, na které jsme zvyklí z domova. Pobyt v obytném přívěsu či obytném vozu je při těchto teplotách téměř nemožný a klimatizace se rychle stává takřka nutností. Prodám funkční a kompletní, nástěnou klimatizaci Midea MS9A 12HRNvýkon chlazení a topení 5kw. Klimat vhodná pro prostor do 1m3.


Společnost Karavanista s. Věnujeme se prodeji karavanů a doplňků pro karavaning. PRODÁM - TOPENÍ NA KARTUŠE- topení na plynové bombičky. Vhodné do stanu, karavanu ,auta,lodě, kemping, atd.


Podívejte se na všechny moje inzeráty! Prodáváme i další příslušenství jako filtry, kryty a součástky. Provádíme i opravy topení do karavanů a zajistíme vám náhradní díly.


Prodám nové skládací kolo DAHON Jifo Parádní kolo do karavanu , do menšího auta, na chalupu nebo jen na přejezd do hospůdky na pivo. Velikost kol Převod Ve složeném stavu 60x60cm! Bez ohledu na to, jaké je počasí, s klimatizací pro karavany Klarstein Klimamobil budete mít v obytném voze vždy příjemné teploty. Jakou lednici do karavanu vybrat?


Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu).

This feature is not available right now. Please try again later. Také řeším topení do velmi malého karavanu. Když už bych zkousnul cenu Trumy, tak mám problém, kam jí dát.


Na instalaci do sedačky je moc vysoká. Existuje vůbec nějaká alternativa k Trumě? Prodám nepřevozný karavan pro osoby, velmi zachovalý, na velmi pěkném místě přímo u vody na Slapech - Županovice, vhodné pro rybáře, v blízkém okolí se nachází restaurace. WC se nachází cca 20m od karavanu. Nájem je zaplacen do konce května.


Han plátěná střecha, pevné lůžko, Selbsteingebauter palandy, mikrovlnná trouba, plynový sporák, lednička, WC, kolejová zádrhel, ohřívače, topení Truma,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky