středa 11. září 2019

Hotel belaria kontakt

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. This 3-star hotel offers a concierge service and luggage storage space. There is a terrace and guests can make use of free WiFi and free private parking.


At the hotel , every room includes a wardrobe.

Guest rooms at the hotel are equipped with a seating area. Dette 3-stjernede hotel tilbyder concierge-service og bagageopbevaring. Der er terrasse, og gæsterne kan gøre brug af gratis WiFi og gratis privat parkering.


Kig i vores billedbibliotek, læs anmeldelser fra hotelgæster og book med vores prisgaranti. Bellaria Igea Marina is 1. Hvis du tilmelder dig vores e-mailnyhedsbrev, får du desuden beske når vi har eksklusive tilbud og udsalg kun for vores abonnenter. Vzhled a desingnové úpravy přeměnily původní stavbu ve tříhvězdičkový hotel prošpikovaný moderní technologií a vybavením.


S růstem standardu služeb se hotel bude i nadále rozvíjet v nabídce.

Aktuálně nemáme žádné nabídky. Nechte se upozorňovat na nabídky. Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem. Upozornit na nabídky tohoto podniku Nebo se podívejte. Stedets naturskønne områder inkluderer blandt andet Rimini Strand og Bagno Delio mens Konkyliemuseet og Museo Casa Pascoli udgør nogle af kulturelle seværdigheder.


Afbestil de fleste hoteller. WELCOME TO HOTEL BELLARIA , PREDAZZO the thrill of the dolomite mountains in VAL DI FIEMME. When entering the hotel , the pleasant smell of the Arolla Pine present in well-appointed living rooms will stroke you and you will find yourself in a relaxing atmosphere. Ponorte sa do absolútneho pokoja a pohody a odpočiňte si v hoteli obklopenom prírodou, zámockými lúkami a lesmi.


Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Rezervujte teď, plaťte během pobytu! Pro děti je zde připraven venkovní vyhřívaný bazén s mírně slanou vodou, badminton či stolní tenis a dětská herna. Užijte si rodinnou dovolenou v Holelu Belaria.


Hotel Igea Spiaggia, placeret som nr. Až sleva každý den na zážitky, cestování, pobyty, zájezdy, zboží a služby. Se stránkou SlevaDne ušetríte!

Pogledajte našu zbirku fotografija, pročitajte recenzije stvarnih gostiju i rezervirajte sada uz našu Zajamčenu cijenu. Kada se prijavite za naše e-mail poruke, javljat ćemo vam i za naše tajne ponude i rasprodaje. Každý z nás by si měl dopřát odpočinek, a proč ne právě v hotelu Belaria , který nabízí soukromé a klidné prostředí a je obklopen krásným prostředím. Stredisko ponúka svojim návštevníkom dlhú piesočnú pláž, ako aj vodné športy, zábavné atrakcie, historické pamiatky, či kultúrne podujatia.


Valentini Village, situato sul mare nel centro del Paese con strutture alberghiere, appartamenti sul mare, piscine e spiaggia playa del. Obklopený nádhernou horskou prírodou je ideálnou voľbou pre relaxačné wellness pobyty, rodinnú dovolenku, konferencie, školenia a teambuildingové pobyty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky