pátek 13. září 2019

Prodám kotel dakon 32

Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. Nyní odstaven z provozu,ale stále zapojený v systému (napuštěb). Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


KOTEL plně funkční, nevypálený, celou dobu provozu topil po. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Plynový kotel Dakon dua plus turbo-svazek kabel-ů Inzerát byl odebran z oblíbených.

Dakon dor 5n 15kw Inzerát byl odebran z oblíbených. Pro vyhledání autorizovaného prodejce značky Dakon ve Vašem okolí použijte rychlý vyhledávač. Naše vyhledávání vám pomůže najít prodejního partnera. Pokud nebyl nalezen žádný záznam, zrušte filtr města a vyhledejte nejvhodnějšího partnera pomocí mapy.


ZDARMA a snadno zadáte online poptávku na kotle Dakon DOR F D. Nemusíte čekat dlouhé týdny, první nabídky kotlů Dakon obdržíte už po několika hodinách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. DAKON DOR F najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Kvalitní kotel v budoucnu ušetří spoustu nákladů. Kotle za nejlepší ceny najdete na topenilevne. Dopřejte si opravdovou kvalitu a nakupujte u profesionálů!


Koupili jsme dům s tímto kotlem a vyměnili jej za automat. Dle původního majitele domu byl kotel zapojen let. Dvířka popelová s dusivkou na kotel Dakon DOR 20- 32. Izolace plotny Dakon DOR - 32.


Nabízíme náhradní díly na krbová kamna a kotle. Vhodné pro : DOR MAX, DOR 32. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 9– kW.


Kromě hnědého uhlí a hnědouhelných briket zvládne spalovat i dřevo, brikety, černé uhlí a krátkodobě i koks.

Výrobek dodáváme včetně připojovacích přírub, které umožňují napojení do stávajícího systému bez dalších úprav. Prodám šamoty do kotle Dakon DOR 116. Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva.


Délka kabelu cca metrů Akční rádius cca metrů Objem nádrže litru = cca minut Pracovní doba Přibl. Teplovodní ocelové kotle DOR jsou určeny pro spalován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky