čtvrtek 26. září 2019

Zdravotnické oděvy praha

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nízké ceny I když vyrábíme v České republice a dáváme důraz na kvalitu, jsme schopni konkurovat levným zahraničním oděvům a dáváme tak zákazníkovi možnost nákupu ve vynikajícím poměru cena - kvalita. Internetový prodej dámských i pánských pracovních zdravotnických oděvů a zdravotní obuvi. Zdravotnické oděvy , Zdravotnické oděvy.


Lze u nás zakoupit operační oděvy a roušky.

Nabízíme haleny, šaty, kalhoty, trička a fleecové oblečení. Celá naše produkce oděvů je vyrobena na území ČR. Přihlaste se ke svému účtu. Dámské zdravotnické oděvy.


Nejnovější kolekce oděvů značky BONNO. Jsou kvalitnější a odolnější, než běžné zdravotnické pracovní oděvy , a to díky kvalitním materiálům a precizní české výrobě. Osvědčené materiály i střihy s praktickými detaily, které dodávají oděvům energii.


Ruční práce, moderní design a kvalita materiálů.

Naši lidé jsou náš poklad. Složením slov „clinical“ a „textilie“ vznikl název ryze české oděvní společnosti. Víme, že slušivě, prakticky a pohodlně oblečený lékař není při práci zbytečně znervózňován nepadnoucím a nepříjemným oblečením, a jeho reprezentativní vzhled přidá i na vážnosti a profesionalitě.


Aktuální nabídkou firmy Cadenza jsou kvalitní a ze všech stránek promyšlené pracovní oděvy – ucelená kolekce modelů pro zdravotníky, obuv a další doplňky určené pro zdravotnická zařízení. V rozsáhle řadě střihů z přírodních, syntetických i směsových materiálů je obsažen především komfort a kvalita. Oděvy a obuv pro zdravotnictví Praha , lékařský plášť, bílé kalhoty, haleny, vesty a mnoho dalšího oblečení, obuvi a vybavení pro zdravotnictví nabízíme v našich obchodech a na internetu.


Zkrácené dámské kalhoty s elastanem, snížený pas, zapínání na ZIP, kapsy v zadním díle riflového střihu, velmi dobře sedí štíhlejším postavám, vyrábíme ve velikostech pro. Do profesních oděvů řadíme i pracovní gastro oděvy a zdravotnické oděvy. Oblečení pro kuchařky a kuchaře - gastro oděvy - jsou nezbytnou součástí komplexního ochranného pracovního oděvu při práci v restauracích, vývařovnách a školních jídelnách. U oblečení do kuchyně jsou důležité komfort zaměstnance a ochrana před kontaminací jídel.


Rouška košiček ze 1 bavlny. Doporučujeme doplnit o třetí vrstvu–nanofiltr. I rouška může být luxusním doplňkem. ELDAN ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY.


Pracovní oděvy - montérky, pracovní obuv, pracovní rukavice, ochranné pomůcky a kompletní sortiment oopp skladem. Obchod - Praha , Mělník, Sedlčany. Potřebujete pracovní oblečení nebo ochranné oděvy do náročných podmínek nebo chcete profesní oděvy , které by skvěle reprezentovaly Vás nebo vaši firmu na veřejnosti?

Obměňte svůj pracovní šatník. Inspirujte se modely, které nosí lékaři v Americe. Lékařské oblečení nemusí být jen bílé. Bavlněné zdravotnické oděvy. Za poplatek Vám nabízíme přizpůsobení zakoupeného oděvu Vaší postavě, tyto úpravy je ale nutné telefonicky konzultovat.


Bílé kalhoty dámské, do gumy Kalhoty do pásku s pruženkou a sedlem v zadním díle. Rozzařte svoji ordinaci díky oblečení značek Dickies, Heart Soul,. Boční zapínání na knoflíky. Prosíme o důkladné přeměření - pracovní oděvy se číslují jinak než konfekční oděvy ! Dodáváme zdravotnické potřeby, pomůcky, obvazový materiál.


Specializujeme se na zdravotnické zásobování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky