čtvrtek 26. září 2019

Fotorámeček friends

Profesionalita a skvely obchodny pristup. Doporucujem tento obchod hlavne kvoli profesionalnemu pristupu a prehladu predavajucich o ich tovare , miere poradenstva a komunikacii so zakaznikom , ktora smeruje k zakladnemu cielu : spokojnost zakaznika a vlastna profesionalna cest. Dakujem za pristup a doporucujem celej zakaznickej obci v ceskej a slovenskej republike.


Fotorámeček na zeď, vyrobený z třešňového dveřa. Lesklá potiskovaná plocha pro vaše fotky a designy v té nejlepší kvalitě.

Moderní šikmé hrany a otvory pro pověšení na zeď na šířku i na výšku. Vystavte si fotografie svých blízkých na pracovní stůl. Oficiální rámeček z katalogu produktů s logem, fotografiemi a grafikou amerického seriálu Friends (Přátelé). Najdete u nás kolážové rámy – rámečky které jsou jakoby složené, případně opravdu složené z jednotlivých rámečků nejčastěji nejoblíbenějšího formátu amatérské fotografie 10x1 případně 13xa 15x20cm. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.


Rozzařte si dny vzpomínkami na lidi a místa, jež milujete. Prohlédněte si naši nabídku rámů na obrázky a najděte si pro své oblíbené fotky ten správný rozměr i styl. Bojíte se, že si budete muset vybrat jen jeden obrázek?

Moderní fotorámeček je okouzlující dekorativní prvek do každého interiéru. Osloví všechny ty, kteří oceňují originální nápady v interiéru. Je to také skvělý nápad na dárky. Dřevěný fotorámeček Friends forever.


Díky svému designu ho můžete umístit téměř kamkoliv. Vhodný také jako dárek. Stylový fotorámeček Friends na fota. K zavěšení nebo postavení.


Zútulněte si domov těmi nejhezčími vzpomínkami. S fotorámečky a rámy si můžete doma vystavit ty nejkrásnější momenty, které jste se svými blízkými zažili. Ať už hledáte fotorámečky na zeď, nebo na stůl, na jednu, nebo na více fotek, dřevěné, nebo bílé, na FAVI.


Elegantní FRIENDS rodinný fotorámeček , vhodný na fotografií. Připomínejte si nejkrásnější vzpomínky a mějte je neustále na očích. Kombinace fotorámečků spojených mezi sebou, Vám krásu a Vaše vzpomínky nejen zdokonalí a zpříjemní, ale budou i skvělým doplňkem ve Vašem bytě. Krásný fotorámeček s motivem slůněte Tootse z oblíbené kolekce My Blue Nose Friends , barva šedá. Rámečky na fotky - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.

Vážení zákazníci, v souvislosti s nařízením vlády ČR o omezení volného pohybu si Vás dovolujeme informovat o dočasném uzavření našich provozoven. FOTORÁMEČEK PLASTOVÝ (GALERIE fotografie 10X15CM) - barva bílá Friends. Rámeček na fotografii s logem, grafikou postav a nápisem Friends z amerického seriálu Přátelé. Galerie pro fotografie ve formátu 10xcm.


Materiál PP a sklo, min. Zboží je baleno v kartonové krabičce. Určeno k pověšení i postavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky