čtvrtek 26. září 2019

Odličovací voda nivea

Výrobky, které budete používat, musí být k pleti jemné, poskytovat jí dostatečnou hydrataci a neměly by ji zbytečně dráždit. Odstraní nečistoty a dodá pleti svěžest. Zjistěte s NIVEA , proč je tak účinná.


Pro pleť se sklony k vysušování je tou pravou volbou: NIVEA Jemná čisticí pleťová voda. Pleťová voda má šetrné složení zohledňující potřeby suché a citlivé pleti.

Pleť dočišťuje a odstraňuje zbytky nečistot. Hydratuje a udržuje přirozenou hydrataci pleti v rovnováze. Micelární voda totiž není jen odličovací voda.


Také jste si koupila micelární vodu na odličování , protože jste si myslela, že odlíčí Váš obličej šetrněji než. Ano, micelární voda odlíčí Váš obličej dočista do čista. Inzerát Micelarni voda nivea ,nova v okrese Brno-venkov, cena 80Kč, od dit.


Nivea MicellAir Expert micelární voda 4ml.

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Výrobky, ktoré budete používať, musia byť k pleti jemné, poskytovať jej dostatočnú hydratáciu a nemali by ju zbytočne dráždiť. Zistite viac o čistiacich prípravkoch NIVEA pre suchú a citlivú pleť: micelárna voda odstráni mejkap, pleť vyčistí a zanecháva ju hydratovanú v jednom kroku. Pomocou micelárnej technológie. Teď o vás pečují královny všech květin: NIVEA Dvoufázová micelární voda s růžovou vodou.


Díky micelám je čištění jemné, a přesto účinné. Olejová složka napomáhá odstranit i odolnější make-up. Růžová voda čistí a tonizuje pleť, aby vypadala přirozeně krásně. Toužíte po pleti bez černých teček a pupínků?


Vyzkoušejte: NIVEA Hloubkově čisticí gel Clean Deeper. Patřičné péče se navíc dostane jak očnímu okolí, tak řasám. Pro rychlé, šetrné a zároveň perfektní odlíčení: NIVEA Expertní odličovací micelární ubrousky.


Objevte jedinečné NIVEA novinky a přehled všech výrobků na jednom místě. Naleznete zde také tipy a rady v oblasti péče o pleť, tělo i vlasy. Vďaka technológii micel pritiahnete ako magnet každodenné nečistoty, mastné čiastočky i stopy mejkapu.


Dexpanthenol a olej z jadierok hrozna navyše hydratujú pleť a chránia ju pred podráždením.

Přípravky pro odlíčení očí zbavují oční partie nečistot a make-upu, kromě toho okolí očí i ošetřují a zklidňují unavené a napuchlé oči. V naší nabídce naleznete i odličovače make-upu pro citlivé oči, přijdou si tak na své i nositelky kontaktních čoček. Potom nastal najvyšší čas to zmeniť. Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji čišćenje lica je nežno, ali veoma efektno. Bez mirisa, boja i parabena.


S odlíčením tváře si pak dokonale neporadila žádná micelární voda. Přestože se kosmetické tampónky s micelární vodou tvářily, že už na obličeji žádné zbytky make-upu nejsou, odličovací mléko, pěna nebo gel dokázaly z obličeje ještě nějaké stáhnout dolů. Pokud ovšem čekáte, že všechny, velmi byste se. With 1years of skincare experience, NIVEA are the experts in caring for your face and body.


Shop the range of NIVEA products for all your needs at Boots. Tu nájdete produkty pre starostlivosť o tvár značky NIVEA : prípravky na odlíčenie a čistenie pleti, denné a nočné krémy, anti-age starostlivosť o pleť, masky, pleťové séra a omnoho viac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky