pondělí 23. září 2019

Opravy vysavačů eta liberec

Opravy vysavačů eta liberec

ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Na servisu opravy vysavačů AEG, Electrolux, Zanussi. Nechte se provést obývacím pokojem, kuchyní i koupelnou, vybavenými výrobky ETA.


Můžete sami vyzkoušet vysokou účinnost našich vysavačů – například supertichého výkonného pomocníka Silentino anebo novinku. K reklamaci budete potřebovat doklad o koupi společně s Certifikátem služby Prodlužka záruky ETA , který jste získali při registraci. Operátor zákaznické linky s Vámi provede registraci požadavku na opravu a kontrolu platnosti certifikátu a požadavek na opravu pošle příslušnému autorizovanému servisu.


Již se Vám nevyplatí oprava starého vysavače a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu vysavače získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Servis domácích spotřebičů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Elektrometal servis Hilský, Petr Kořínek, KOVOSLUŽBA Praha, a. Prodej náhradních dílů a příslušenství značek. ZELMER NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Opravy vysavačů eta liberec

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Vysavače ETA jsou tu pro každého. Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj. Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. Lanškrouně nebo po dohodě na opravu odeslat na naši adresu.


Provádíme záruční a pozáruční opravy vysavačů. Zajišťujeme opravy motorů a elektrospotřebičů, prodej motorů a nářadí. Elektronika - opravy , Elektrické spotřebiče - opravy , Televizní přijímače - opravy ( hodnocení) Důraz na osobní přístup ke každému zákazníkovi a poskytování kvalitních služeb, které se snažíme neustále zdokonalovat a zajistit tak spokojenost všech našich zákazníků.


Dvanáctimilionová armáda žehliček a vysavačů , které měly být postrachem všeho prachu. Spotřebiče značky ETA byly za socialismu bezmála povinnou výbavou každé domácnosti. A ještě pět let po pádu železné opony byste v každém bytě či domě našli v průměru tři tyto spotřebiče.


Společně s výrobkem nezapomeňte zaslat kopii nákupního dokladu (faktura), průvodní dopis s přesným popisem závady a kontaktní informace, aby vás mohl servis vyrozumět o průběhu a ukončení opravy. V případě, že jste při zakoupení výrobku obdrželi záruční list, přiložte jej k reklamaci. Záruční list je nutné zaslat potvrzený prodejcem.


Opravy vysavačů eta liberec

Před vyhledáním opraváře se ujistěte, že funguje zásuvka ve které máte vysavač zapojený, že máte svůj přístroj správně sestavený a že máte správně umístěný a vyprázdný sáček na chytání prachu a filtr. Opravy vysavačů online. UPOZORNĚNÍ: Provozovna v Krymské uzavřena.


ESHOP: POČÍTEJTE PROSÍM S DELŠÍ DODACÍ DOBOU, v návaznosti na doporučení proti šíření epidemie odesíláme zásilky hromadně 1x až 2x v týdnu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nabízíme prodej drobných domácích spotřebičů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Opravy vysavačů eta liberec

Liberec Moskevská 29. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Mimo pracovní dobu můžete využít náš online formulář a sjednat si opravu na Vámi zvolený čas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky