čtvrtek 26. září 2019

Novorozenecka vlozka do kocarku

Odnímatelný polštářek kolem hlavičky, stejně jako extra podpora pro nohy, zvyšují komfort malých dětí během Vašich výletů po okolí. Do hlubokého kočárku umístěte matraci, aby se miminku pohodlně leželo. Matrace bývá součástí kvalitních korbiček. Při častém používání může dojít k jejímu opotřebení, proto ji zavčas vyměňte. Do sportovního kočárku připevněte vložku na sezení, aby se sportovní nástavba nezničila.


Autosedacka Maxi Cosi Pebble od narozeni do 13kg, sedacka je koupena nova, po jednom diteti, ve velice zachovalem stavu. Soucasti je novorozenecka vlozka , striska. Lehci oderky na plastovych castech sedacky, jinak vse v poradku, bez vad.


Sedacka lze instalovat pomoci tribodoveho pasu, pripadne po. Quinny novorozenecká vložka do kočárku Buzz a Zapp Xtra. Stokke vložka do kočárku. Tato opravdu exkluzivní vložka do kočárku je vyrobena z pravé ovčí vlny.


Je velice jemná a příjemná na dotek. Ochrání malého pasažéra před chladným počasím a udrží ji či jej v teple. Prodám novorozeneckou vložku do kočárku Inglesina Magnum.


Nikdy nepoužitá, pouze vybalená a vypraná. Zateplí a zútulní kočárek, vytvoří opravdu pohodlnou hlubokou korbičku pro miminko. Chrání kočárek před zašpiněním.


PC 50- Možno poslat poštou. Podložka do kočárku, vložky do kočárku. Na výběr máme mnoho typů podložek do kočárku či autosedaček - delší, širší, menší (pro zmenšení prostoru v autosedačce nebo kočárku - většinou se tento typ hodí např. do golfek vhodných pro malé miminka, aby měly kvalitnější pohodlí).


Kousátko Hračka a pomůcka pro miminka, kterým se prořezávají zoubky. Po vychlazení v ledničce zůstává delší dobu studené a miminko si jím může chladit podrážděné dásně. Tento web používá soubory cookie. Novorozenecké vložky, vložky do kočárku, Minime. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Měkká polstrovaná novorozenecká vložka do sportovního kočárku EGG je vyrobená ze 1 měkké bavlny pro maximální pohodlí. Jejím cílem je vytvořit pro vaše novorozené dítě v sedací části sportovního kočárku EGG polohu lehu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Vložky do kočárku máme skladem. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BabyStyle Egg novorozenecká vložka do kočárku. Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás.


Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Užívatelé hodnotí nejlépe řady Beztroska, Bo Jungle a Bomimi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky