pondělí 30. září 2019

Hotel thermal bazén

The rooms offer views over the pool or over the city. Modern 4-star hotel located. Hotel Termal Mušov nabízí komfortní ubytování v hotelových pokojích i samostatných apartmánech s terasou.


Součástí areálu s unikátním výhledem na Pálavu je termální bazén s léčivou vodou. Hotel je ideálním místem pro rodinou dovolenou i firemní akce.

Sídlí v těsné blízkosti úchvatné Mlýnské kolonády a svým hostům poskytuje také léčebné a relaxační procedury. Počas letnej sezóny sú návštevníkom k dispozícii štyri vnútorné a šesť vonkajších bazénov. O prevádzke vonkajších bazénov v zimnom období sa informujte vopred na recepcii hotela. Hotel nabízí venkovní termální bazén a saunu. Rozsáhlá budova v centru Karlových Varů vznikla v 70.


V prípade akýchkoľvek otázok, nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Book your hotel online for the best rates.

No extra fees, pay directly at the hotel. Thermal památkou nebude. Same or lower price guaranteed.


Hotels near Termalni Bazen, Karlovy Vary on Tripadvisor : Find 7traveler reviews, 9candid photos, and prices for hotels near Termalni Bazen in Karlovy Vary, Czech Republic. It features a spa centre with an indoor pool, Finish sauna, hot tub, steam bath and infrared cabin. Paid on-site parking is also available. Během letní sezóny jsou návštěvníkům k dispozici čtyři vnitřní a šest venkovních bazénů.


O provozu venkovních bazénů v zimním období se informujte předem na recepci hotelu. After an intensive day in the Alpine mountainside, relaxing quietly with your friends or the beloved person is just the best thing to be. Každá izba je vybavená kúpeľňou, telefónom, LCD televízorom, chladničkou, klimatizáciou a ponúka prístup na internet pomocou WIFI. Kúpeľné procedúry a štýlové bývanie v prvom 5-hviezdičkovom hoteli na Slovensku. Hotel , ktorý prospieva vám aj vášmu zdraviu.


Krásna secesná budova poteší vaše oči, zatiaľ čo jej tichá lokalita uprostred zelene na Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch upokojí vašu myseľ. Secure the lowest rates for your trip with Agoda. Vloni se nakonec rozhodl, že bazénové centrum pronajme a vyjadnával se dvěma zájemci s tím, že vítěz se bude také podílet na samotné přípravě projektové dokumentace.

Představujeme vám hotel , který si zakládá na tradici a své starobylosti. Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede patrí medzi najobľubenejšie a najnávštevovanejšie rekreačné strediská Žitného Ostrova. Ponúka liečivú termálnu vodu, park, jazierko, bazény, reštauráciu, bufety, penzión a kemp. Minden igényt kielégítő rendezvénytermeink megfelelő technikával felszereltek, munkatársaink pedig szakmai felkészültségükkel segítik a rendezvények sikeres lebonyolítását. Tíz légkondicionált rendezvénytermünk közül a legnagyobb összesen 4fő.


The mild climate, the benefits of thermal sulphurous waters and the high-quality facilities of the Spa are its main assets. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. V hotelu najdete Wellness centrum o celkové rozloze 9m tři bazény s termální vodou, vířivku s exkluzivním výhledem na ostrihomskou baziliku, saunový svět(parní, infra a finská sauna), solnou kabinu a zážitkové sprchy se světelnou a zvukovou terapií k dosažení. Hotel vyvěsil veřejnou soutěž na prodej hotelu na svých webových stránkách. Bazén ale zůstane z technických důvodů i po zimní odstávce zavřený, řekl Rudolf Mašata, pověřený řízením hotelu.


Bazén opraví stát a provozovat ho bude společnost Saunia, s. Předpokládaná investice na rekonstrukci bazénu včetně přilehlého prostoru počítá s náklady ve výši 1až 1milionů korun. The main feature of our glorious hotel is the renowned thermal spa. Did you know that it derives its therapeutic water directly from Margaret Island?


Charakteristickou črtou vodného sveta v Maďarsku je jeho bohatstvo termálnych vô ktoré je významné v celosvetovom meradle, ale úplne jedinečné v Európe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky