pátek 20. září 2019

Kartáč na čištění radiátorů korado

Odesláním objednávky berete na vědomí zpracování osobních údajů. Korado Z-D0čistící kartáč na čištění radiátorů. Kartáč na radiátory - krátky na čištění žeber radiátorů.


Průměr jednoho kartáče je cm. Dále je dobré si pořídit kartáč , přímo určený na čištění radiátorů , pokud se vám však zdá zbytečné utrácet peníze, můžete si ho doma lehce vyrobit.

Lze také použít štětec na malování do rohů. Pak už si připravíme jen smetáček s lopatkou a hadřík. Na horní hadici můžete připojit nějakou širší hubici pro přípa že se proudem vzduchu netrefíte přímo do ní.


Některý prach , zvláště v kuchyni, je natolik lepivý, že se nedá ani vyfoukat. V tomto případě nezbývá než radiátor umýt přímo na stěně. Farilia kartáč na radiátory má červenou plastovou rukojeť. Syntetické štětiny jsou upevněné v kovovém drátu.


Dlouhý kartáč umožňuje čištění radiátoru úplně na všech místech.

Pomůcka na čištění radiátorů , se kterou se dostanete i do těch nejhůře dostupných částí. Má speciální čisticí povrchovou úpravu, je vyrobená z akrylátu a dlouhá cca cm. Gumová rukojeť v podobě had.


Flexibilní kartáč na čištění radiátorů a těžko přístupných míst Tuhé štětiny dokonale sbírají prach a špínu. S flexibilní kovovou tyčí, kterou můžete ohnout pod libovolným úhlem. Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks.


Produkty Všechny kategorie Chovatelství Děti a kojenci Dům a zahrada Elektronika Foto, video a optika Hračk. Vlastnosti Produktu: kartáč na čištění radiátorů , účinně čistí ta nejmenší zákoutí, pro lepší cirkulaci vzduchu, bez prachu a roztočů, dlouhá, pohodlná rukojeť, nerezový drát, záruka vysoké kvality, originalní výrobek německé firmy WENKO. KORADO jednoduché a rychlé čištění není nutná demontáž horní mřížky běžná cena 26Kč vaše cena 2Kč. Kvalita výrobce Spokar. Ve vašem košíku nejsou žádné další položky.


Elektrostatický kartáč na snadné čištění , vysávání vodorovných i svislých žaluzií a rolet. Vyčistí lišty najednou. Při použití hadic s oválným průřezem (Alliance, Aspira, Oxygen) je nutné dokoupit r. Je snadno ovladatelný a to prostřednictvím pružného materiálu z kozí srsti.


KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Jeho štětiny jsou vyrobeny z umělých vláken, takže nic nepoškrábe a jeho údržba je snadná. KORADO Konzole na radiátory pro rozteč 600mm (Z-U554) v akci.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Lze nechat odmočit a prát v ruce ve vlažné vodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky