čtvrtek 12. září 2019

Viadrus přestavbová sada hercules u26 5 článek 25kw

Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení univerzálního kotle VIADRUS HERCULES UECO a tím za projevenou důvěru k firm ě VIADRUS a. Kotel VIADRUS Hercules U , čl. Litinový kotel VIADRUS Hercules U , čl.


V případě použití jiného paliva, na které není kotel certifikován, nebudou splněny emisní požadavky EN 303- a nemusí být dosaženo garantovaného výkonu. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules U(ECO) o velikostech , a článků všech generací slouží k přestavbě kotlů na „nový” automatický kotel Hercules DUO, a to včetně nového výrobního štítku a návodu. Sada obsahuje násypku,podstavec,šnekový podavač a ovládání. Doprava za pouhých 4bez DPH.


Platí pouze při platbě předem. Byla by škoda tento zcela funkční kotel poslat do hutí. Viadrus U- zálohováno In. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Výhodami přestavěného kotle jsou mimo zařazení do 3. Prodám dva středové články na kotel viadrus hercules U- články jsou spojené(možno rozdělit), přední a zadní článek již nemám.


Pro lepší identifikaci typu kotle vkládám foto i předního článku. Oba dva středové články mají vyříznuté dno, jelikož jsem měl kotel na podstavci s hořákem. Máme článkový kotel a pokud máte podobnou plochu, tak doporučuji také článkový kotel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Příslušenství ke kotli VIADRUS P7C. Může mi nědko poradit prosím.


Předem děkuje a zdraví Tonda. Prestavbová sada sa dodáva spolu so zásobníkom , podávačom , horákom aj riad. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Obchod nemá dostatečný počet hodnocení.


Benekov Inzerát byl odebran z oblíbených. Je přestavbová sada Herkules UECO vyráběna také pro článků a je možné po realizaci topit stále dále dřevem? Zobrazit odpovědi Bohumír Rozdíl ve výkonu 3. Teplovodný liatinový kotol HERCULES Uje určený ku spaľovaniu tuhých palív – koksu, čierneho uhlia a. Kotol VIADRUS HERCULES U je liatinový článkový nízkotlaký kotol určený. Nákupem přestavbové sady získáte nové sériové číslo kotle.


Přednosti: - splňuje emisní třídu dle ČSN. Automatický litinový kotel Hercules DUO 5. K tomu slouží dvoje rozměrná čistící dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky