úterý 24. září 2019

Regulátor tlaku plynu propan butan

Spotřebiče dělíme na nízkotlaké - mbar (vařiče, kamna, tepelné zářiče, grily apod.) a středotlaké - bar (generátory tepla, hořáky - plynové nářadí, vysoko výkonnostní spotřebiče apod.). PROPAN BUTAN Fitinky a rozbočovače Plynové hadice LPG. Hořák na ipu na Propan Butan obsahuje v základním balení přívodní hadici, která propojuje regulátor tlaku plynu hořákem a dále obsahuje regulátor tlaku plynu.


Regulátor tlaku RGA 37mbar. Až na výnimky všetky plynové spotrebiče je nutné pripojiť k LPG zdrojmi (najčastejšie k PB fľaši) cez regulátor tlaku plynu. Klasický a dobře známý ventil nutný pro připojení lahve o obsahu nebo kg.

Tento typ je standardní a nejpoužívanější model pro vaření, grilování a podobné, menší, výkony spotřebičů. Pro větší a výkonnější spotřebiče je nutné volit. Musi byt regulator na propan butan horak. MEVA Ohrievače a pece Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Zakupte pohodlně z domova a vybírejte z hořáků na propan butan. Dále v naší nabídce můžete zakoupit regulátor tlaku plynu , či náhradní. Vhodný pro láhve propan -butanu 10kg a 33kg. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok.


Pro velké hořáky a spotřebiče s nutností vysokého průtoku plynu volte 8mm hadici.

Nátrubek s maticí slouží k připojení hadice ke spotřebiči, na regulátor tlaku nebo ventil. Nátrubek má trn, který se nastrčí do hadice a spojí hadicovou sponou. Těsnění na propan butan je důležitou součástí. MEVA Hadice s regulátorem tlaku PROPAN - BUTAN 30mbar, x regulátor , metru hadice, x spona. Ideální pro středotlaké spotřebiče jakou jsou topidla, hořáky pro pájení, nahřívání, izolace apod.


Pro nízkotlaké spotřebiče jakou jsou vařiče, grily, kamna, topidla apod. Používejte pouze pro zařízení pro tlak plynu mbar. Typ fľaše, ktorá sa využíva hlavne na zapojenie spotrebičov na voľno-časové aktivity (grily, variče, varné stoličky). Vďaka malým rozmerom a prispôsobeniu na použitie regulátora clip-on sa ľahko prenáša a jej pripojenie je mimoriadne jednoduché a trvá len pár sekúnd.


Je to nejběžnější typ láhve, který je velmi oblíben pro sporáky, zahradní grily a mobilní ohřívače. Připojuje se gumovou tlakovou hadicí na spotřebič přes regulátor tlaku. Pro odpaření plynu je důležitá okolní teplota. Takzvaný EisEx, ohřev regulátoru s odpařením plynu nemá nic společného.


Pokud v noci klesne teplota v prostoru kolem plynové lahve pod bod mrazu a my topíme, spalujeme pouze propan. Jakmile stoupne teplota nad nulu, spalujeme i butan. Rozhodující je tedy teplota kolem lahve.


Velmi kvalitní plynu odolná pryž. Při přechodu na středotlak je třeba dodatečně namontovat do stávající skříně hlavního uzávěru plynu (HUP) na odběrném plynovém zařízení (OPZ) regulátor tlaku plynu (RTP), který dle. Velkoobchod regulátory, plynoměry, skříňky, regulační technika, středotlaké a nízkotlaké regulátory tlaku plynu pro zemní plyn i propan - butan , plynomě.

Ptám se z důvodu připojení na zahradní gril. Při použití kg lahve je nutné použít nízkotlaký regulátor (mbar na výstupu). Potřeboval bych vědět jestli tento regulátor musím použít i po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky