středa 18. září 2019

Therm 25 kdz 5

Thanks to its large scope of output modulation from 2. W it can be used in various buildings. Its continuous dosage of output ensures the highest thermal as well as economic comfort, of course with minimum effect on the environment. Díky širokému rozsahu modulace výkonu od do 2kW nalezne uplatnění v celé řadě objektů.


Plynulé dávkování výkonu zajistí nejvyšší tepelný i ekonomický komfort, samozřejmě s minimální zátěží životního prostředí.

Dėl didelių moduliacijos galimybių nuo iki 2kW, jis gali būti naudojamas įvairiuose pastatuose. Nepertraukiamas galingumo reguliavimas užtikrina didžiausią šiluminį ir ekonominį komfortą, darant mažiausią įtaką aplinkai. Vďaka širokému rozsahu modulácie výkonu od do 2kW nájde uplatnenie v celej rade objektov.


Plynulé dávkovanie výkonu zaistí najvyšší tepelný i ekonomický komfort, samozrejme s minimálnou záťažou na životné prostredie. Záruka: let na vnitřní nádobu ohřívače a víko příruby, roky na ostatní součásti. Moderný a technicky najvyspelejší kotol v našom výrobnom programe.


Všeobecný popis Základním prvkem plynových kondenzačních kotlů THERM je nosný rám, na němž jsou připevněny jednotlivé komponenty.

Detailní popis produktu. Pro vytápění kotel disponuje tepelným výkonem v širokém rozmezí - 2kW. Pro ohřev užitkové vody je k dispozici výkon 2kW. Tento výrobek je určen pro ohřev topného systému a ohřev užitkové vody v integrovaném zásobníku a objem integrovaného nerezového zásobníku má litrů.


Moderní a technicky nejvyspělejší kotel společnosti Thermona. Modern and technically most advanced boiler of our production program. Výhodou tohoto kotle je, že odpadá nutnost propojů mezi kotlem a zásobníkem. Díky nové koncepci vícefázového ventilátoru došlo k významnému omezení hlučnosti.


Má široký modulační výkon. Je schopen topit již s výkonem kW. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Благодаря широкому диапазону модуляции мощности от до ,0. Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu. Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice.

Uživatelské hodnocení a recenze Kotle Thermona Therm KDZN 5. Odkazy na odborné recenze a testy Thermona Therm KDZN 5. Thermona THERM KDZ Kondenzační kotel THERM KDZ - určený pro topení a přípravu TUV v externím zásobníku - přináší rychlou a komfortní dodávku topné vody do Vašeho topení. Plynové kondenzační kotle Kondenzační kotle značky THERM , ryze českého výrobce Thermona, jsou kvalitními a úsporné výrobky. Splňují veškeré nároky uživatelů, jak po stránce regulace - vybaveny ekvitermní regulací, tak po stránce designu. Ekonomické a ekologické výhody kondenzační techniky, komfortní nepřímo ohřívaný zásobník TUV, moderní provedení s důrazem na prostor a design v kvalitním zpracování, jsou.


Tato řada kotlů přináší špičkovou technologii, která vychází z posledních poznatků v oboru. A - kotle s integrovaným zásobníkem. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. A , plynový kondenzačný kotol s integrovaným zásobníkom TÚV.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Therm KDZ najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky