pátek 27. září 2019

Plynová hřebíkovačka paslode

K hřebíkovačce Vám dáme ZDARMA dvě balení hřebíků. Typy hřebíků dopište do poznámky v objednávkovém systému. Paslode IM100Ci - plynová hřebíkovačka. Termín akční nabídky do 30.


Věrnostní program ks = b. Hlava hřebíku dokonale sedí a tím poskytuje nejvyšší kvalitu upevnění.

Plynová hřebíkovačka PASLODE Impulse IM65A FLithium. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Stálá síla úderu, frekvence výstřelů: 2-hřebíky-sec. Hřebíkovačka je odzkoušená a je funkční.

Je uzpůsobena pro hřebíky až do délky 1mm. Není závislá na kabelech a hadicích, je samostatná a díky tomu velice praktická. Akumulátor Li-lon s rychlým nabíjením, dlouhou životností a vysokou kapacitou. Jednoduché odstranění zaseknutého hřebíku. Možnost nastavení hloubky vstřelení bez použití nářadí.


Nízké vibrace, tlumení zpětného rázu a ideální vyvážení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro kotvení tesařského.


Jediná plynová hřebíkovačka na trhu pro hřebíky 1xkroužkové (ostatní výrobci=hladké) Jediná plynová hřebí. Možnost libovolné kombinace z těchto hřebíků: Platnost akce: 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Některé varianty SKLADEM. SPIT P3Cprachová nastřelovačka, nábojkový přístroj. Obsahuje geniální patentovaný nos pro rychlé nalezení otvoru, který šetří čas a peníze a zajišťuje staticky psrávné upevnění.


Přesná kontrola plynu a stavu nabití akumulátoru.

Plynový hřebíkovač pro nastřelování hřebíků do stavebního kování. Objednávky a dotazy na tel. Produkty IMPULSE jsou vhodné zejména pro montáže. V naší prodejně také můžete shlédnout a zakoupit špičkové plynové hřebíkovače PASLODE - s těmito hřebíkovači si práci nejen urychlíte, ale i šetříte své klouby.


K těmto hřebíkovačům prodáváme samozřejmě i spojovací materiál. Kalkulace střechy - cena materiálu pro střechu a porovnání střešních krytin. Okamžitý výpočet ceny střechy v našem kalkulátoru. Prodám hřebíkovačku paslode CNP5 možnost více typů a velikostí hřebíků páskované v plastovém svitku, možnost nastavení sekvenční či dotekové spouště.


Bohužel již nevyužiji, vše v pořádku možnost vyzkoušet. Kufr, olejíček a veškeré papíry samozřejmostí. Na ceně se rád domluvím.


Sponkovačky a nastřelovačky) Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky