pátek 6. září 2019

Plynový kondenzační kotel de dietrich

S tímto regulátorem máte svůj tepelný systém pod kontrolou, ať jste kdekoli. Pomocí volně dostupné aplikace můžete váš kotel nebo tepelné čerpadlo ovládat prostřednictvím telefonu nebo tabletu na dálku. Plynové kondenzační kotle stacionární, určené pouze pro vytápění. Hledáte spolehlivou firmu pro montáž plynového kotle?


Plynový kondenzační kotel Naneo (až 3kW). Vybírám kondenzační kotel a jelikož jsem o této značce neslyšel, tak jsem měl za to,. Popis: Nabízím k prodeji závěsný kondenzační plynový kotel De. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení.


DE DIETRICH THERMIQUE - Kotle, tepelná čerpadla, solární vytápění. Závěsný plynový kondenzační nebo nízkoteplotní kotel umožňuje regulovat plynové vytápění buď pomocí otopných těles nebo vytápěnou podlahou a zároveň. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Plynový kondenzační kotel de dietrich

Nově přehlednější a rychlejší. Společnost BDR Thermea (Czech republic) s. Jedná se o dvě typové řady tepelných čerpadel vzduch-voda a dále o malý plynový kondenzační kotel Naneo. Vyznačuje se od ostatních modelů svými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm. De Dietrich najdete a porovnáte na Srovnanicen.


V nabídce jsou modely v provedení kombi o výkonu – (24) kW a jeden model pro topení se zabudovaným 3-cestným ventilem (příprava pro zapojení kotle s externím zásobníkem TV). Pokud dnes budete uvažovat o koupi plynového kotle, pak doporučujeme se zaměřit na kotle kondenzační. Je sice pravdou, že kondenzační kotle nejsou na našem trhu žádnou novinkou a český spotřebitel je zvyklý na plynový kotel klasický, ať již závěsný nebo stacionární, ale v současné době je třeba vzít v úvahu růst cen energií. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné. Není přípustné instalovat kotel v místnostech se silným výskytem prachu, v prádelnách nebo sušárnách.


Na našem trhu jsou již let. Vyrábějí závěsné i stacionární kondenzační plynové kotle malých, středních a velkých výkonů. Produkty prošly řadou inovačních změn. BI ( na zemní plyn i propan)- kotel se integrovaným zásobníkem na 50l vody.


Výkon až kW, včetně kompletní dokumentace. Ve velmi dobrém stavu, každý rok servisní prohlídka. Naprosto bezporuchový provoz. K vidění v Praze, zatím v plném provozu.


Vivadens je pak vyvinut právě pro Vás! Provozní účinnost kotle je až 10 při výkonu a nabízí kompaktní výměník ze slitiny hlin. Servis pro plynové kotle provádíme v lokalitě Praha a Čechy. Podle výhodnosti spalování paliva volíme pak příslušný zdroj tepla.


Po celou dobu si zakládají na vysoké kvalitě a dnes patří k mezinárodní špičce výrobců tepelných zařízení. Využitím tepla získaného kondenzací páry obsažené ve spalinách umožňuje kondenzační technologie zvýšit tepelný výkon a zároveň snížit energetickou spotřebu. Důvody, proč lidé často zvolí raději kondenzační plynový kotel než klasický kotel na plyn, je především úspora energií a také ekologičtější provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky