pátek 19. srpna 2016

Attack dpx 25 combi pellet

Check Out Pellet on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


This innovative solution brings higher comfort thanks to the automatic pellet burner, which is simply installed in the boiler, and the. Táto webová lokalita používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť najlepšiu možnú používateľskú skúsenosť. Kotol je vybavený vysoko účinným rúrovým výmenníkom a. A hőcserélőben speciális mozgatható turbulátorok találhatóak, amelyek a füstgáz hőcserélőn keresztül történő turbulens áramlásának fékezésére, illetve kialakítására szolgálnak, ami segítségével a hőcserélő acélfaláról a kazánvízbe történő.

Rozdiely medzi tymito dvoma kotlami sú hlavne v spaľovaní druhu paliva. U skladového zboží expedice do hod! Výdej na 20ti pobočkách po. ATTACK DPX je kotol na drevo ATTACK.


Možnost úpravy kotle DPX, který je již v provozu na DPX COMBI Pellet pomocí přestavbového setu. Pri plnom využití nakl. Attack DPX Combi Pellet - Liatinový splyňovací kotol na tuhé palivo a peletky. Vysoká účinnosť spaľovania. Vo výmenníku sú osadené špeciálne pohyblivé turbulátory, ktoré slúžia k brzdeniu a vytváraniu turbulentného prúdenia spalín cez výmenník, čím sa dosahuje vyššieho prestupu tepla cez oceľovú stenu výmenníka do vykurovacej vody.


Je to pokročilé řešení poskytující zvýšený komfort díky plně automatickému. Peletový hořák je umístěn na polohovatelném sběrači, čímž lze jednoduše vložit. Zplyňovací kotel na dřevo Attack DPXP Combi Pellet má nízké provozní náklady díky vysoké účinnosti spalování a zároveň šetří naše životní prostředí. Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Контроль котла attack dpx combi складається з регулятора profi pid та електроніки пальника.


Обидва контролера можна легко вимкнути за допомогою головного вимикача і відповідно працювати з одним. Attack kazán márkakereskedés és szerviz, attackkazan.

Kotel Attack DPX COMBI Pellet Vysoce účinný trubkový výměník „spaliny-voda“. Teplovodní kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při zabudování plně automatického nerezového hořáku dřevní pelety. Rúrový výmenník s turbulátormi. Zplyňovací kotel v modifikacích STANDAR PROFI, LAMBDA TOUCH, COMBI PELLET je určen pro úsporné a ekologicky šetrné vytápění rodinných domů, chatek, malých provozoven, dílen a podobných objektů. Ve výměníku jsou osazené speciální pohyblivé turbulátory, které slouží k brždění a vytváření turbulentního proudění spalin přes výměník, čímž se dosahuje vyššího přestupu tepla přes ocelovou stěnu výměníku do topné vody.


Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při zabudování plně automatického nerezového hořáku dřevní pelety. Hodnotenie produktu:. Neohodnoceno Značka: Attack. Mūsų kolektyvas mielai atsakys į Jūsų klausimus.


Informuoti kai ši prekė atpigs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky