pátek 26. srpna 2016

Kávový set

Kávový set

Dárkový kávový set Tramp doubleshot - česká pražírna výběrové kávy Javascript ve vašem prohlížeči se zdá být vypnutý. Ak váš kávový set hnedej keramiky dáte do štýlovej drevenej vitríny so sklenenými dvierkami, odmení vás pekným pohľadom, vždy keď ju práve nepoužívate. Ak takúto vitrínu nevlastníte, váš kávový set sa bude nádherne vynímať na kovovej, alebo drevenej poličke pekného tvaru, zvlášť ak ide o sklenený kávový set. French Press Frieling Ultimo je elegantní a jednoduchá metoda, pomocí které si doma připravíte fantastický šálek kávy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada 6x hrneček, 6x podšálek, 6x dezertní talířek. Vše je uloženo v plastovém boxu.


Zvýhodnený set proti celulitíde a vráskam obsahuje: x MARK organic oil Coffee (ml) - organické olejové sérum z vysokokvalitných olejov, s výraznými benefitmi pre zrelú pokožku. Pleť hĺbkovo regeneruje, vyživuje a hydratuje. Klystýr - klyzma - vše co potřebujete vědět.


Kávový set

PODů ve vaší kanceláři, jednací nebo zasedací místnosti. Kuchyňský plastový set obsahující červený presovač s hrnky a lžičkami, pro všechny malé hospodyňky a pomocnice v kuchyni. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy.


Kávový set pro osob z kolekce For Me potěší všechny milovníky kávy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Kávové stoly Kávové stoly vyšší kvality vyrobené z masivního dřeva. Set je vyroben z tvrzeného čirého skla.


Kávový set

Na výběr set k servírování kávy nebo esspressa. Set se skládá z 6ti kusů šálků a 6ti kusů podšálků. Cena je uvedena za komplet 12ti kusů. Sada obsahuje velkou konvičku, konvičku na mléko, cukřenku, šálky s podšálky a kufřík.


Kávový dárkový set obsahuje vánoční hrnek, balení kávy Costa Rica (g), balení ručně vyráběných “CoffeeTry” cukrů do kávy ve tvaru stromečku (ks) a vánoční ozdoby z filcu. V kartonové krabici s červenou stuhou. Vhodný k hrnkům a šálkům z řady Nostalgie.


Porcelánový kávový set , který potěší nostalgickou duši. Konvice mléčenka i cukřenka jsou v jednoduchém klasickém stylu, minimalistické zdobení tvoří jeden tmavý proužek na horní hraně. Ve spodní části zdobení jednoduchým reliéfem. Kč Novel Kávový Servis, 18Dílné, Kostní Porcelán (Bone China) Skladem.


Luxusní kávový set pro dvě, zdobený gravírovací technikou. Vysoce kvalitní zpracování a robustnost kovových částí Vám zajistí dlouhou životnost a dokonalý požitek při konzumaci turecké kávy či čaje. Biely kávový set Flow Eco sa skladá zo šálky a podšálky. Kolekcia Flow Eco je charakteristická atypickými tvarmi.


Kávový set

Hodí sa predovšetkým do moderných domácností. Nádobí v kávové barvě - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost? Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Set dvou šálků s podšálky MIO je navržen v minimalistickém designu a potěší oko i vkus každého milovníka moderních interiérů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky