pátek 12. srpna 2016

Kompresor klimatizace repase

Kompresor spojkový je tvořen ze dvou základních část. V sepnutém stavu dojde k aktivaci elektromagnetické cívky která spojí otáčející se řemenicí kompresoru s doposud stojícím přítlačným talířkem. Vlivem tření dojde k přenosu otáčení na vnitřní části v těle kompresoru.


Pro opravy kompresorů používáme pouze originální náhradní díly, což zajištuje bezproblémový provoz a. V celém Německu existují firmy, které se na tyto práce specializují. Dokonce i obyčejné servisy umí kompresor klimatizace bezvadně vyměnit. Inzerát Repas kompresoru klimatizace v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od lubojacký na Sbazar. Popis: Zabýváme se repasi kompresoru klimatizaci do osobních i užitkových vozidel.


Na repasovaných klimakopresor poskytujeme záruku 6. Je nutné vždy vrátit starý díl. Specialisté na opravy kompresorů autoklimatizace. Opravy kompresorů klimatizace.


Kompresor klimatizace repase

Provádíme kompletní opravy a celkové repase těl autokompresorů i spojek kompresorů všech typů a výrobců. Repase spojky autokompresoru klimatizace. Jako specialisté na opravy autokompresorů provádíme repase - renovace spojek - řemenic, talířků i cívek všech typů. Pro názornost malá ukázka z renovací spojek. Renovace spojky kompresoru Zexel.


Klimakompresor Zexel z vozidla Volvo a její postup na fotografiích. K repasi kompresoru klimatizace a určení přesné ceny je zapotřebí znát přesné číslo daného autokompresoru, které je uvedeno na štítku kompresoru. Na tomto štítku kompresoru jsou uvedeny všechny potřebné informace, bez kterých vám nejsme schopni podat přesné ale jen přibližné informace. Ale co pozeram tak rozdielny by mal byt obal, resp. Dal som to zistit cez znameho do servisu, ale to je cez x ludi, neviem ci z toho nieco bude.


OPRAVA KOMPRESORŮ KLIMATIZACE. Mezi novinky v sortimentu značky Turbo-Tec patří regenerace kompresorů klimatizace. Nabízíme opravy kompresorů pro osobní, dodávková a nákladní vozidla, autobusy, stavební a zemědělské stroje.


Cena repasovaného produktu většinou nepřesahuje hodnoty nového originálního kompresoru. Opotřebení nebo poškození kompresoru může při správné hladině chladiva způsobovat, že kompresor nebude moci vytvořit správný tlak. Problémy tohoto druhu můžeme diagnostikovat pomocí testeru tlaku klimatizace.


Slabé chlazení může být způsobeno také řadou jiných faktorů, než je poškození kompresoru. Takže repase je zatím ve stadiu demontáže. Ted už jen sehnat to spravné ložizko a repase hotová. Přidám nějaké foto :-) Demontováno na vozu bez nutnosti odsátí náplně klimatizace. Většinu nejčastěji poškozených náhradních dílů (kliková hřídel, písty, ventilové desky) držíme skladem.


Pokud je poškození kompresoru takové, že oprava již není možná, zajistíme nový kompresor do druhého dne. Doporučené délka pro vakuování je minut pro zajištění maximálního odsátí vlhkosti. Poznámka: vakuování nenahrazuje proplach.


Prodám originální kompresor SANDEN vhodný k repas i. Dle mechanika vadná elektromagnetická spojka, nicméně v neděli šel sehnat pouze celý kompresor ). Součástí každé klimatizace je kompresor. Firma ALLSTAR zařadila do své nabídky řadu kompresorů klimatizací z nabídky firmy CARGO a to včetně ND do těchto kompresorů. Pokud hledáte náhradu za váš starší a již nevyhovující kompresor , nabízíme Vám možnost koupi nového kompresoru a to pro většinu evropských, japonských a amerických vozů. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Naše firma zajišťuje drobné i generální opravy turbodmychadel na osobní, dodávkové a nákladní automobily, také ale na všechny typy stavebních strojů a mechanizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky