čtvrtek 11. srpna 2016

Ventilátory s ec motory

Ventilátory s ec motory

Historie vývoje elektromotorů je starší více než 1let. Během této doby bylo vyvinuto mnoho technických řešení, která umožnila mechanizaci velkého množství prací, které byly dříve prováděny pouze silou lidských svalů. Prio EC - potrubní EC ventilátor, aerodynamicky optimalizované oběžné kolo, 7- 9. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Dvourychlostní motory s plně regulovatelnými otáčkami, kuličkovými ložisky a stupněm krytí IP 44. Rychlá a jednodcuhá instalace v libovolné poloze.


Ventilátory s ec motory

Ať už potřebujete inline ventilátor pro vaši pěstební místnost, kancelář nebo dům - tento inline ventilátor zvládne vše. Nabízíme široké spektrum standardních ventilátorů pro nejrůznější oblasti použití a ventilátory pro aplikace OEM. Pro pohon ventilátorů používáme speciálně vyvinuté motory s vnějšími rotory vlastní výroby.


Technicky se jedná o elektronicky komutované (z toho zkratka EC ) synchronní motory , někdy nazývané stejnosměrné bezkartáčové motory. Jejich efektivita je založena na chodu bez skluzu. Tento typ rekuperační jednotky představuje novou generaci rekuperačních a ventilačních systémů pro celý dům. Kombinuje nepřetržitou ventilaci s nejprogresivnějším rekuperačním systémem. Při použítí s klasickým motorem dojde ke spálení regulátoru!


Tělo regulátoru je vyrobeno z hmoty v bílé barvě. Ty dokonce ušetří více energie než klasické AC motory , pokud jsou libovolně nastavovány díky vyšší účinnosti a žádným skrytým nákladům. Jednotlivé motory a tím i ventilátory se liší povolenými podmínkami provozu, pracovními charakteristikami, možností regulace, účinností a podobně.


Vysoce výkonné a efektivní Prima Klima ventilátory s lopatkami zahnutými dozadu a optimalizovaným aerodynamickým tvarem s minimální spotřebou energie díky nejnovější EC - Technologii. Rovněž pracují s jednofázovým proudem o napětí 230V. REB Ecowatt nebo různých senzorů. Motory mají tepelnou ochranu proti. VENTS RS-1-4regulátor otáček 400W pro AC.


Proudění vzduchu s nízkými tlakovými ztrátami umožňuje vysokou účinnost, zatímco inovativní způsob uchycení zajišťuje vysoký stupeň krytí IP55. Součástí sortimentu axiálních ventilátorů jsou plně konfigurovatelné ventilátory : natočením lopatek, výkonu motoru provedení skříně či teplotní odolnost použitých prvků. Dlouhá životnost motoru s minimálním rizikem přehřívání.


Nižší hlučnost při regulaci oproti AC motorům, až úspory elektrické energie. Plynulý rozběh od minima do maxima. Radiální ventilátory ebm-papst jsou k dispozici s dopředu i dozadu zahnutými lopatkami.


Všechny radiální ventilátory ebm-papst využívají konceptu motoru s ecterním rotorem, který je ideální pro pohon ventilátorů. Střešní odvodní ventilátory DVS jsou vybaveny radiálními oběžnými koly s dozadu zahnutými lopatkami a motory s vnějším rotorem. EC motory mají spousty výhod při použití. Zásilky stále odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Dokonale tiché potrubní ventilátory jsou vybaveny elektronicky komutovaným motorem a kabelem do zásuvky. Otáčky je také možno regulovat lineárně signálem 0-V DC. Kuličková ložiska s dlouhou životností. Ventilátory pro instalaci do původních systémů.


Ventilátory s ec motory

Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Přesná regulace od možného minima až po maximum ventilátoru. Montáž se provádí do zdi, součástí je montážní krabička.


Křížový protiproudový výměník z plastu s účinností až. Bezúdržbové, v případě potřeby snadno dostupné a vyjímatelné. Nabídku doplňují ventilátory DVN a DVNI (izolovaná verze) s větší teplotní odolností (120°C) vhodné pro kuchyňský systém ventilace. Pohon motorem s vnějším rotorem šetří prostor a nabízí kompaktní a vzhledově příjemný způsob instalace.


Ventilátory s ec motory

Obrátit se na nás s dotazem anebo objednávkou můžete hodin denně dní v týdnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky