čtvrtek 18. srpna 2016

Rozvaděčová skříň pod omítku

Rozvaděčová skříň pod omítku

Prodáváme rozvaděčové skříně, rozvaděče, rozvaděče elektrické, rozvaděče plastové a rozvaděče venkovní. Rozvaděčové skříně mohou být plastové nebo kovové. Společnost Eaton nabízí v rámci portfolia rozváděčových skříní a rozvodnic mnoho typových řad pro jakékoliv aplikace. Portfolio obsahuje např.


ROZVADĚČ KOVOVÝ VESTAVNÝ, velkoobsahový 5x- 1pólový, montáž pod omítku , S PLNÝMI DVÍŘKY. Rozměry rozvaděče: x 5 cm. Na omítku , na povrch Hager GD102N GD102N. Elektrický rozvaděč EATON KLV-36UPS-F pod omítku je bílá plastová rozvodnice s plnými dvířky vybavena DIN lištou s počtem řad pro celkem modulů. Rozvodnice jsou kompletně vyrobené z ocelového plechu, třída ochrany je tudíž I. Mohou se montovat jak na omítku , tak pod omítku.


Jedná se o zařízení které mají stupeň krytí IP30. Rozvodnice BF jsou dodávané v různém provedení, které se liší barvou nebo např. Skříně pro rozdělovače jsou určeny k montáži na omítku nebo pod omítku. Vyrobeny jsou převážně z pozinkovaného ocelového plechu a nabízíme je v bílém provedení.


Rozvaděčová skříň pod omítku

Uzavíratelný kryt je vždy zcela odnímatelný. Vážení zákazníci, od pondělí 27. Bytová rozvodnice pro - modulů, pod omítku , průhledná horizontálně. Produktová řada rozvodnic obsahuje provedení pod omítku a do dutých stěn s. Plastový rozvaděč na omítku s bílými dvířky, modulů , řady, 310x404x84mm.


Skříňky pro IT systémy Kompaktní skříň pro malé síťové aplikace se stupněm krytí až IP 66. Optimálně přístupné a flexibilně použitelné jako nástěnné nebo stojanové skříně. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Ostatní rozváděče jsou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastová rozvaděčová skříň s DIN lištou, 1x4P-čtyř pólový, montáž pod omítku S DVÍŘKY, s nulovým.


Je vyrobena z oceli a má šedou barvu. Cena produktu 1řadá rozvodnice na omítku , modulů, IPje aktuálně 57- Kč. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Rozvaděčová skříň pod omítku

Výrobní program je postaven na zásadě, že jakákoliv rozvaděčová skříň se musí dodat zákazníkovi v mimořádně krátké době, s úpravou podle jeho zadání. Díky strojnímu vybavení je zhotovitelná libovolná krabice elektro (elektrorozvodná skříň ), skříň elektroměrová, nebo jakýkoliv atypicky plechový rozvaděč. RZG-N-4Tna omítku 56M IP40. RZA-Z-1Sdo zdi plechové dveře. V kategorii Rozvodnice, skříně naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Zásuvkové skříně IP- IP65. FAMATEL IP44-IP- najdete zde modely ZSF, EasyBOX, FlatBOX, ZSFV - staveništní, RubberBOX - gumové, ZSF úzké a speciální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky