úterý 30. srpna 2016

Bezpečnostní vložka

Jsou určeny pro různé tloušťky dveří a mají charakteristický standardní profil tělesa, který odpovídá instalačním rozměrům na dveřích, v zadlabacím zámku FAB a dveřních štítech (kování). Vždy platí, že celek je z bezpečnostního hlediska tak odolný jako jeho nejslabší část. Není vhodné uvedeno podceňovat a do kvalitních bezpečnostních dveří by měla jít vložka minimálně s bezpečnostní odolností jako jsou dveře.


Bezpečnostní vložka ve 4. Ochrana proti odvrtání, vyhmatání a bumpingu.

Není nad to dobře si zabezpečit vchod do bytu, domu nebo jiného objektu, neboť máte-li jistotu, že jste udělali maximum pro bezpečí vašeho domova nebo kanceláří, může být i vaše dovolená mnohem klidnější. Jednoduchá montáž… 2Kč s DPH: 2. Sada cylindrických vložek FAB TRIO 200DNm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dávejte si pozor, komu svěříte klíč. Tímto systémem jsou vybaveny bezpečnostní modely třetí a čtvrté třídy použitelné s vícebodovými zámky.

Správné rozměry jsou závislé na tloušťce dveří a použitém zámku. Cylindrická vložka – rozměry hrají důležitou roli. Překryté bezpečnostní kování chrání vložku úplně, do otevřeného kování je potřebné použít vložku odolnou vůči odvrtání.


Co je to bezpečnostní třída? Na to vám odpovíme v našem článku. Světově proslulá a oceňovaná řešení pro zamykání a kontrolu přístupu Mul-T-Lock jsou tak rozmanitá jako potřeby, které řeší. Od jednoduchých, ale robustních zámků s vysokou úrovní zabezpečení pro rezidenční trh až po naše propracovaná elektromechanická řešení kontroly přístupu, široký sortiment produktů a řešení Mul-T-Lock poskytuje našim. Eurocylindrické zámkové oboustranné vložky Mul-T-Lock jsou určeny do zadlabacích zámků exteriérových a interiérových dveří.


Vložky rozměrově odpovídají českým a evropským normám a jsou plně kompatibilní s běžně používanými zadlabávacího zámky. Součástí dodávky je prodloužených klíčů a bezpečnostní karta. Nabízíme nejlevnější bezpečnostní kování a kliky od firem Cobra, ACT a Rostex.


Nevybírejte podle ceny, ale podle účelu. Na dveře od staré nářaďovny na dvorku vám stačí obyčejná cylinrická vložka , ale vstupní dveře do bytu je třeba opatřit bezpečnostní třídou minimálně 3. Profil má časově neomezenou právní ochranu – trade mark. Klíče jsou unikátní trojúhelníkovým tvarem hlavy a jsou.


Pomoc pri výbere alebo výmene cylindrickej vložky nájdete v sekcii Návody a rady. Ako správne sa meria cylindrická vložka je uvedené v sekcii Ako vybrať zámok?

Vydíte, že všechny bezpečnostní prvky splňují stejnou bezpečnostní třídu. Gege AP2pro je bezpečnostní zámková vložka s bezpečnostním profilem pro vyšší bezpečnost. Mosazné visací zámky pro zabezpečení dveří, vrat, skříní, mříží apod. Ze stylového designu této bezpečnostní vložky je i laikovi ihned jasné, že nejde o běžnou vložku, kterou najdete v každých dveřích. Spoľahlivá dverová technika so zárukou od renomovaných európskych výrobcov.


Najvyššia bezpečnosť a extrémne dlhá životnosť. Baleno kus v krabičce. Vložka cylindrická v bezpečnostní třídě 4. Povrchová úprava saténový nikl.


Inteligentní přístupové systémy jsou všude kolem nás a také je už hojně využíváme. Dodáváno s pěti klíči a bezpečnostní kartou. Patří mezi ně i chytré zámky.


Pomáhají v situacích, kdy řešíme ztracené, zapomenuté či zabouchnuté klíče a musíme volat drahou zámečnickou pohotovost, abychom se vůbec dostali domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky