čtvrtek 18. srpna 2016

Kotel etka recenze

Uživatelské hodnocení a recenze na Kotel JAKOS ETKA LS 31. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Mám také kotel Etka ale mám tam jen rošty příčně.


Jakos ETKA LS nový typ Etka rok. Etky jsem byl nucen zabrousit i na forum traktorářské :). Poslední dvě nejnovější recenze na nový typ Etka rok Nevím jak jste přeorganizoval rošty ale u mého kotle už není Protherm Panther Condens 12. Všechny informace o produktu Kotel JAKOS ETKA LS 3 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze JAKOS ETKA LS 31.


Jinak chalupa ma cca 65mobytné plochy, ta etka to vytopí v pohodě. Potřebuji néjaký kotel (uhĺí, dřevo) do 10kw, který vytopí uvedenou plochu, taky rozměrově by mél být podobný té etce, protože do malé kotelny by se néjaký dakon nebo jiný nevešel. Koukal jsem na kotel od firmy elmet trade - EKO KWS, kde mají 6kw pro. Ocelový teplovodní kotel 4. ETKA LS je zdrojem tepla vhodným pro vytápění bytů, rodinných domů, provozoven a podobných objektů s tepelnou ztrátou kW.


Shodný připojením jako předešlé modely LS. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody. Kotel Apollo All je kotel s universálním hořákem umožňujícím spalovat všechny druhy pelet včetně agropelet a díky speciálnímu způsobu samočištění hořáku i nepeletované agroprodukty.


Vlastní kotel je nutnost pro všechny majitele domů, ale i některých bytů. Jeho pořízení předchází složité rozhodování. Musíte si promyslet několik zásadních věcí jako je typ spalovaného paliva, výkon, typ kotle a další. Výběr kotle není dobré podceňovat, přece jen se jedná o investici až na. Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela.


Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Kotel je dodáván s osazením násypky z pravé strany, nebo levé strany.


Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení. Kotel je opatřen také regulační jednotkou ADEX, která slouží k ovládání kotle a čerpadla. Emisemi NOx se řadí do druhé nejlepší třídy 5. Viadrus jich má alespoň co se týče topení uhlím. Dále bych rád topil i kusovým dřevem k tomu uhlí, na internet jsem našel kotel Kovarson Predator, ale všude jsou na něj špatně recenze o užívání. Víte někdo o dalších kotlích?


Kotel na tuhá paliva je stále vyhledávaným a osvědčeným zdrojem tepla, který je spojen s jednou konkrétní nemovitostí. Moderní provedení zaujmou jak výkonem, tak i celkovou vysokou efektivitou, což se následně projevuje hlavně na výsledných cenách za vytápění oproti plynovému kotli. Velkou výhodou je jednoduchost vytápění a téměř nulové starosti, jelikož není nutné řešit přikládání, vynášení popela a další špinavé činnosti.


Koupím kotel ETKA starší v dobrém stavu. At present we are manufacturing the ETKA LS boiler with an output of and kW. Inovovaný kotel ETKA LSInovovaný kotel ETKA LS31. Tak to já mám zcela jiné zkušenosti s revizí kotle. Zdravím, máme starý kotel Etka (snad roků) a zjistil jsem.


Nejpozději za dva roky je nutné revizi kotle. Klasický kotel , nenáročný na palivo – dá se v něm topit uhlím i dřevem. Je vhodný k vytápění domů do topné plochy 2kubíků. Kotel obsahuje vestavěnou ochranu proti přehřívání. Konstrukce celolitinová, s automatickou klapkou pro regulaci přívodu vzduchu.


Chod kotle se dá regulovat termostatem, teplota média se. U Firmy VoToPl jsem zakoupil Kotel Benekov Cvčetně vyřízení dotace. Kotel byl na objednávku a byl dodán ve velice krátkém čase dnů včetně montáže.


S kotlem jsem velice spokojen - chodím přikládat jednou týdně a tepelná pohoda v domě je super. Velice seriozní jednání. Mezi nejlepší kotle na českém trhu patří také PROTHERM kotel Panther Condens KKO, což je závěsný plynový kondenzační kotel určený jen pro vytápění. Sestává z kondenzačního provedení a sortimentu certifikovaného odkouření. Můžeme u něho nalézt elektronicky řízené oběhové čerpadlo, expanzní nádobu OV.


Když voda v kotli dosáhne požadované teploty, kotel přestane topivo přikládat, naopak při poklesu teplo kotel přiloží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky