pondělí 29. srpna 2016

Chladící zařízení do skladu

Mrazící a chladící sklady StoxFrost je společnost, která se zaměřuje na skladování Vašich potravin či jiných prostředků v mrazácích a chladničkách. Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. Přijďte si je poslechnout na některý z jarních seminářů organizovaných společností Kovoslužba OTS, a. Stojanov ze Svazu chladicí a klimatizační techniky a během jeho přednášky budete mít možnost se zeptat na vše, co vás zajímá. Vyrábíme a dodáváme chladící zařízení do potravinářských, chemických, nápojových i farmaceutických průmyslů.


Chladící agregáty a chlazení kapalin.

Dodáváme kondenzační a kompresorové chladicí agregáty, které své uplatnění najdou hlavně v potravinářství. Skladování v chladu dokáže snížit celkové ztráty ovoce a zeleniny o - ve srovnání s běžným skladováním. Při výběru chladícího zařízení je nutné přesně specifikovat druh ovoce a zeleniny, který bude ve skladu uchováván.


Vždy je třeba zvolit tu nejnižší teplotu, kterou. Regály do kuchyňě a skladu. Nerezové skladové regály různých nosností, velikostí s jakýmkoliv množstvím polic jsou často vyhledávanou položkou našeho e–shopu.


V naší nabídce najdete nerezové regály plné, perforované a také roštové. Nejpraktičtější skladovací nábytek jsou otevřené regály.

Zařízení v profi kvalitě. Tyto chladící jednotky s regulací výkonu se používají nejčastěji jako zdroj chladu pro průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí sklady, potravinářský a zpracovatelský průmysl, průmyslové aplikace nebo pro chlazení výrobních a technologických prostor. VZT, kompletní řešení dodávek strojoven chlazení. Studená pitná voda je při průchodu deskovým výměníkem ohřátá na cca 80°C a obvykle je jímána do zásobníku horké vody. Tento jediný systém nepotřebuje žádné aktivní zařízení.


Prodej a servis vybavení pro gastronomii. Kvalitní gastro zařízení , které můžete objednat z pohodlí svého křesla bez stresu s dodáním do Vaší restaurace, hotelu nebo kuchyně. Chladicí systémy pro chlazení tanků. Výměník chladicího zařízení chlazené vodou. Deskové výměníky je to uzavřený výměník do kterého vstupuje chladivo a zvlášť kapalina.


Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Ostatní zařízení skladu Výtahy - Výtahy mají rozhodující význam ve vícepodlažních skladových objektech. Náš eshop a sklady jsou v plném provozu bez omezení.


Všechny objednávky budou doručeny do 2-pracovních dnů bezdotykovým doručením až k Vám domů. Vzhledem k omezení výběru dobírky v hotovosti doporučujeme využít snadnou platbu pomocí online platebních terminálů: platební kartou nebo převodem na účet. Internetový prodej s gastro technikou a příslušenstvím.


Používáme chladicí zařízení integrované do ventilačního systému: speciální výměníky tepla pro sklady zeleniny od předních zahraničních výrobců.

Vážení zákazníci, s ohledem na situaci kolem koronaviru COVID-a nařízení vlády, není do odvolání možný osobní odběr objednaného zboží v našem skladu v Úžicích. Zákaznická linka, objednávky zboží a jeho expedice nejsou nijak omezeny. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Rozdíl mezi chladičem a tepelným vakem je velikost, ale i výkon.


U chladírenských léků, které absolutně potřebují studený řetězec, je třeba počítat zde přesně tak dlouho, dokud jakou možnost ochlazení. Dále můžeme chladící vitríny dělit podle tvaru na vany, truhly, regály a také dle účelu, zda se jedná o chladící vitríny pro velkoobcho maloobcho cukrárny či restauračního zařízení. Výhodou chladicí vitríny. Rozmezí teplot se určuje podle druhu potravin které budou ve skříni skladovány, a v tomto ohledu lze. Chlazení ,mražák , Cariier , chladák , chladící agregát Prodám kompletní chladící zařízení na automobilu Iveco Daily ,tak jak je na foto.


Jedná se pouze o prodej chlazení , ne auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky