středa 10. srpna 2016

Funkce elektrokotle

Modul spolupracuje s automatikou elektrokotle REK s programovým vybavením 06. U novějšího programového vybavení se funkce může mírně lišit od tohoto popisu. Není možno kombinovat s kaskádovým propojením kotlů! Dojde-li k poruše, neprodleně ji odstraňte. HPoučení zákazníka (provozovatele) Vysvětlete zákazníkovi princip činnosti zařízení a jeho obsluhu.


Upozorněte zákazníka na to, že sám nesmí na zařízení provádět žádné úpravy ani opravy.

Jednotlivá topná tělesa se spínají v časovém odstupu, aby nedošlo k nadměrnému zatížení elektrické sítě při sepnutí. Stykač je spínač silových obvodů. Obsahuje cívku, do které je přiveden proud o malém napětí (třeba jen V).


V naší nabídce najdete samostatné elektrokotle (EK, EKEN) nebo soustavy elektrokotle a zásobníku včetně expanzní nádoby (sestavy EKEN). Funkce elektrokotlů Wterm. Po nastavení fungují v. Nevýhodou je však příliš naddimenzovaná funkce proti zamrznutí.


Máte-li totiž kotel v chladnější místnosti, kterou nevytápíte, můžete se v zimě stát, že kvůli bezpečnosti a ochraně před zamrznutím začne i přes minimální riziko poškození zbytečně topit.

Jinak je ale tento model za stále příznivou pořizovací. Kombinované kondenzační kotle THERM s vestavěným zásobníkem zajišťují vytápění topného systému, a navíc fungují jako zdroj teplé vody, která je shromažďována v menším zásobníku, integrovaném přímo pod opláštěním plynového kondenzačního kotle. Všechny elektrokotle značky Bosch se vyrábí v České republice v závodě Krnov. Ve střední cenové kategorii se nachází většina elektrokotlů s různým výkonem i designem.


Kotle s vyšší cenovkou mají navíc pokročilé funkce , jako je například dálkové ovládaní. Díky tomu nemusíte ke kotli chodit pokaždé, když chcete upravit teplotu v objektu, nebo změnit nastavení. Kotle THERM EL se vyrábí celkem ve třech řadách. Po montáži požadujte od odborného pracovníka montážní firmy předvedení funkce systému a zaškolení k obsluze. Po uvedení do provozu musí odborný autorizovaný servisní pracovník potvrdit záruční list elektrokotle.


Při zapnutí kotle, nebo při nové periodě regulace, kdy může rychlá změna teploty způsobená zavedením tepla do systému vyvolat hluk roztahováním potrubí. ELECTRA je nový elektrokotel, obdařený funkcemi a vlastnostmi dosud neznámými současnému trhu. Nové elektrokotle MORA TOP - Úsporná novinka.


Představuje inteligentní elektrokotel s jehož pomocí nemusí být topení elektřinou drahé. Díky unikátním vlastnostem nového elektrokotle můžete topit úsporně a. Základna elektrokotle se montuje na zeď pomocí šroubů a hmoždinek, které jsou součastí rozsahu dodávky. Kotlové těleso je svařeno z ocelového plechu a opatřeno tepelnou izolací, díky které se snižují tepelné ztráty. Izolace zároveň slouží jako protihluková ochrana a zajišťuje tichý provoz.


Regulátor je rozhraním mezi člověkem a kotlem.

Stará se o ideální tepelnou pohodu, o splnění každého individuálního požadavku. Revize elektrokotle Revize elektrokotle Žádné spalování, ale přesto nutnost odborných kontrol neboli revizí. Revize el ektrokotle byste neměli zanedbávat, neboť se mohou skutečně hodně projevit na tom, jak váš kotel funguje.


Když se elektrokotel zapne, nebo při nové periodě regulace, kdy může rychlá změna teploty způsobená zavedením tepla do systému vyvolat hluk. Spolehlivá, a především bezpečná funkce se sice očekává od každého zařízení, avšak právě. Zejména majitelé bytů ocení, že elektrokotel nepotřebuje zajistit odtah spalin nebo komínovou.


Obyvatelé bytu ocení kromě malých rozměrů elektrokotle také jeho tichý provoz a možnost instalace na zeď bez nutnosti zajištění přístupu vzduchu, díky čemuž se dá bez problémů zakomponovat prakticky kamkoliv do interiéru. Podobně jsou na tom s údržbou také elektrokotle. Primárním palivem je u plynových kotlů zemní plyn, ten se k nám dopravuje z Ruska a Norska, pouze malá část spotřeby je vytěžena na našem území. Celá soustava zahrnuje stovky kilometrů potrubí, ale také. Skládají se z vlastního kotle a ovládací skříňky.


O něco náročnější topení je s kotly na tuhá paliva. Elektrokotle PZP mini jsou velmi jednoduché konstrukce. Jednoduchý tvar a malé rozměry umožňují umístění kotle v takovém místě rozvodu vytápěcího systému, které nejlépe.


Toto konstrukční řešení kotle vychází maximálně vstříc instalatérům i zákazníkům. Blokování spotřebičů s velkým odběrem (pokud není NT, nelze tyto spotřebiče zapnout). Dalo by se říct, že HDO má tyto dvě funkce : Přepnutí elektroměru na počítání spotřebované energie na počítadlo NT (na počítadlo je zaznamenána veškerá spotřeba, tedy i spotřebičů, které nejsou blokovány).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky