úterý 16. srpna 2016

Prodám oboustrannou krbovou vložku

Výkon kW, výška 8mm, šířka 4mm, hloubka 6mm. Topeniště široké 4mm, hluboké 6mm, vysoké 3mm. Možnost připravit podstavec podle potřeby. Při rychlém jednání sleva možná.


Délka polen bez problémů 50cm. K vložce je i obestavba a ventilátor o výkonu 5kubických metrů. Prodám litinovou krbovou vložku 15kw. Vše je použivané cca roky na chalupě. Důvod prodeje, přechod na ústřední vytápění.


RSS Kotle, bojlery, kamna. Zde naleznete inzeráty s tématikou kamna. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kamna, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kamna na Vámi zvolené téma inzerce. Z jedné strany je hřejivý fleec, z druhé příjemné plátno (pro letní měsíce).


Je možné ji použít jak do kočárku, tak do autosedačky, jedná se o velmi univerzální výrobek s prostřiženými prostupy pro pásy. Osobní odběr Chrudim, Slatiňany, možno zaslat poštou. Oboustranná krbová vložka - inzerce, prodám. Na zakázku vyrobím oboustrannou teplovzdušnou i teplovodní krbovou vložku , přizpůsobím vašim potřebným rozměrovým i výkonovým parametrům.


Na obrázku je pouze se dvěma stěnami s okny. Ve skutečnosti jsou navíc dokoupeny ještě dvě plné stěny. Průměr pavilonu jsou 4m. Projděte si inzeráty prodam bezpecnostni vlozky na inzertním serveru AVÍZO.


Výška uprostřed je 60m. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Stavby krbu pre nášho zákazníka. Akumulačné dielo s krbovou vložkou s rohovým presklením.


Unsubscribe from DUREKS FAMILY? Tato katalytická kamna na dřevo poskytují zároveň funkci a styl a nabízí elegantní linie, moderní design a velké dveře s masivním prosklením, při které díky. Bazar nábytku, použitý, bazarový i nový nábytek na prodej, inzerce zdarma, inzeráty celé ČR. Levný nábytek z masivu, rustikální, holandský, do domů. In times of uncertainty, flexibility matters.


Krbová kachlová kamna Car. We recommend booking an option with free cancellation in case your travel plans change. Read more Check your booking conditions. If you don’t book a flexible. Featuring a garden, Penzion Továrníkova vila is set in Skuhrov nad Bělou and also provides barbecue facilities and a terrace.


Among the facilities at this property are a shared kitchen and a shared lounge, along with free WiFi throughout the property.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky