čtvrtek 25. srpna 2016

Elektro jansa broumov

Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Proton - prodejce a dodavatel domácích elektrospotřebičů a elektroniky. Královéhradeckém kraji.


Nabízí stovky elektrospotřebičů za akční ceny, vydává leták Proton s možností koupě na výhodné splátky a dopravou až do domu.

Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Cykloservis Laguna, Milan Vašák. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost, Nespecializovaný velkoobcho Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení.


Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny. Elektroservisy v Broumově.


V Protonu najdete značkové domácí elektrospotřebiče, fototechniku, audio a video zařízení, výpočetní techniku, mobilní telefony nebo vybavení pro hobby a zahradu.

Josef Jansa , ELMON, spol. Stejné značení platí i pro Kostelní náměstí, ul. Svobody, kde se nesmí stát také nikde, ale když např. Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám.


Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Prodej a opravy elektrických spotřebičů, montáže satelitů. Nabídka servisu, montáží a oprav, prodej elektrospotřebičů pro domácnost, provádění revizí spotřebi. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ing.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Kateřina Vlčková septima Sponzor: Drogerie Polly manželé Kašparovští. Za spokojené závodníky děkuje pořadatel sponzorům z Broumova: ELMON s. Martin Ptáček (2.


A) 1. ZUŠ ve hře na trubku poctivá a cílevědomá práce nad rámec svých stu. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č.

Jindřich Běhal, Broumov. Opravy elektrických spotřebičů se specializací na pračky, sporáky, bojlery, akumulační kamna a myčky. Juránek Milan - Chladírenský servis nám.


Nabízíme pračky, chladničky, vestavné myčky, trouby, varné desky. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Zajišťujeme prodej i záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů.


Nacházíte se v módu Bez grafiky, takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Letáky si budete moci nejen prohlédnout, ale v nich i vyhledávat, což Vám umožní dostat se rychle na stránku s produktem, který Vás právě zajímá. Zkuste přechod na prohlížení letáků online. V letácích budete moci vyhledávat, nebudou se Vám hromadit a budete i šetřit životní prostředí. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Největší prodejce Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.


Protože Vaše osobní údaje pro nás byly vždy důležité a jejich ochraně jsme věnovali náležitou péči již v minulosti, tak se pro Vás. Děkanství v Broumově, Open Society Fund Praha, British Council, Město Broumov , Středisko volného času Ulita Broumov , STUŽ – regionální pobočka Tuž se Broumovsko, Zvláštní ąkola v Broumově, Biskupské gymnázium v H. ELEKTRO , PRODEJ PRŮMYSLOVÉHO ZBOŽÍ - ČÁP L. JANSA JOSEF - PRODEJ A SERVIS SPOTŘEBNÍ ELEKTRONIKY. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS můžete se přepnout do grafického módu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky