čtvrtek 18. srpna 2016

Vafky bazar

Dům a zahrada - Vafky bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vafky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prohlédněte si aktuální inzeráty vafky. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Všechny informace o produktu Topidlo Kvart Vafky 4T, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Kvart Vafky 4T. Kyjov nebo Brno a okolí. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Rekonstruujeme dům - dohoda jistá. Speciální keramická hmota v ohništi dává plamenům romantický vzhled hořícího uhlí.


Hliníkový výměník zabezpečuje velmi dobrou tepelnou vodivost, což příznivě ovlivňuje spotřebu plynu: může při výkonu kW klesnout. Nové, bazarové soustruhy - soustruh na dřevo, soustruh na kov, hrotový soustruh. Bazar strojů nabízí inzeráty soustruhů. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levný soustruh.


Doprodej skladových zásob. Toto topidlo bylo nahrazeno novým designem zde. Mám zájem pouze o díly na L3VE nové nebo i použité,nebo Koupím vafky viadrus L3VE,mohou být i poškozené na náhradní díly,nebo i některé nové,nebo použité náhradní díly,elektroventil,cívky do elektroventilu a td.


Vafky Kjde mi o 4ks bočních plechů a 2ks horních s pavým regolačním otvorem,prosím jen v původním nátěru. Plynové topidlo Vafky - - Standard. Vafky jsou let staré, každoročně revidované. S veškerým příslušenstvím pro zabudování zdarma.


Dovezu zdarma po jižní Moravě. Identifikace řídících jednotek, kompletní diagnostika vozu, vyčtení a mazání chyb, zobrazení skutečných hodnot snímačů, čtení skutečné hodnoty tachometru, nulování servisních intervalů. Kamna, kotle, krby a topení - Olomouc.


Neaktivní - expirovaný inzerát. Prodám vafky Karma Beta 4. Tento inzerát je starší než 60. Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Můžete také pomocí naší inzerce výhodně prodat nebo nakoupit zahradní techniku, kotle, zahradní grily, klimatizace a jiné zboží.


Holky prosím vás, předtím než zavolám plynaře a vyhodím za to dost peněz, chci si ověřit, jestli nejsem jenom blbec. Nemáte někdo doma staré vafky ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky