úterý 9. srpna 2016

Elektrická vyhřívaná bota angela

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Vyhřívanou botu využijete. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dopřejte si dokonalý relax s elektrickou botou MEDISANA FWS. Elektrické dečky) Hodnocení produktu: (recenzí).


Bota je vyrobena z ultra lehkého prodyšného materiálu a vybavena jemnou odnímatelnou pratelnou podšívkou (30°C). Navíc funkce relaxační masáže! Zároveň disponuje funkcí automatického vypnutí, která se postará o bezpečné používání.


Benefitem je pratelná odnímatelná plyšová podšívka.

Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli. Věříme, že s ním budete plně spokojen. Bota disponuje funkcí turbo zahřátím a automatickým vypnutím po minutách, které zabraňuje přehřátí boty a zajistí tak vysokou bezpečnost.


Výhřevnost boty lze snadno. Profesionální kadeřnické nůžky DOVO Solingen patří na špičku pomyslné pyramidy kvality. Výrobky firmy DOVO Solingen patří ve světě mezi obzvlášť vyhledávané a oblíbené, především pro svoji mimořádnou kvalitu, vynikající užitné vlastnosti a nezaměnitelný design.


Po návratu ze svahu není nic lepšího, než si dát horký čaj a mít nohy v teple. Můžete si dokonce vybrat mezi třemi stupni teploty a přizpůsobit klima svých nohou přesně jak vám bude příjemné. Teplota se ovládá osvětleným regulátorem. Podšívka vhodná pro praní v pračce. Pro chladné zimní a sychravé večery je tu elektrická vyhřívaná bota AEG s vnitřním materiálem z příjemného fleecu.


Německý výrobce Beurer vám přináší skvělou relaxační pomůcku, vyhřívací botičku Beurer FW20. Tato elektrická bota vás příjemně zahřeje a díky měkké plyšové podšívce vám zajistí komfort a pohodlí. Botička má rychlý počáteční ohřev a uživatel si může. Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C. Stačí zabudovat hřejivé topné tělísko do prostorného obalu z mikrovlákna a elektricky vyhřívaná bota je na světě.


Zasunete do ní studená chodidla, nastavíte teplotu a za chvíli už cítíte příjemné teplo, šířící se vám po celém těle právě od nohou.

Popis: Jednolůžková elektrická vyhřívací dečka s digitálním ovladačem s LCD displejem vyrobená z příjemného fleecu vhodná do postele pod povlečení. Dečka umí hřát zvlášť na nohy a lze nastavit i časovač. Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. Prodám ve velmi dobrém stavu vyhřívanou botu, použita x. Důvodem prodeje je nevhodný dárek.


Informace od výrobce: vyhřívaná bota s dálkovým ovládáním pro dvě nohy zajistí tepelný komfort a pohodlí nejen u televize. Oproti ponožkám neškrtí nohy a tím. Nenechte si ujít nové nabídky podniku SG Logistics, s. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.


Upozornit na nové nabídky Nabídka Dotazy Uložit Uloženo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky