středa 10. srpna 2016

Bazoš odvlhčovač

Bazoš odvlhčovač

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám odvlhčovač značky Esprit, ve výborném stavu, plně funkční.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Predám pouzivany odvlhčovač vzduchu Master dh 720. Tá je odvádzaná do nádrže s objemom l. Toto zariadenie je schopné odstrániť z ovzduš. Prodám 2roky starý odvlhčovač vzduchu, již po záruce. Zcela funkční, nevyužijeme již.


Víceúčelový odvlhčovač vzduchu DeLonghi DEX odstraní nadbytečnou vlhkost, pomůže vám vysušit prádlo a vyčistit vzduch. Tento přístroj vás nebude rušit ani během spánku, je extrémně tichý. Fagor DH-10D zbaví přebytečné vlhkosti v místnostech tím předchází vzniku plísní, poslouží i jako první pomoc při potopách nebo v případě drobných havárií v domě.


Bazoš odvlhčovač

Kontrolní digitální panel zobrazuje cho stav nádrže, stup. Profesionální odvlhčovač a vysoušeč. Zboží je tedy v záruce let celkem. Nabízí rychlosti ventilátoru, funkci Turbo pro.


Tento model je možné připevnit na stěnu nebo na strop. Odtok kondenzátu do nádoby nebo přímo hadičkou do kanalizace. Je vhodný na vysoušení stavebních materiálů - cihly, obklady, omítky, sádrokartony apod. Prenajmem odvlhčovač TROTEC TTK 1E.


Bazoš odvlhčovač

Maximálny výkon 50L za deň. Má vlastnú litrovú zbernú nádobu, alebo sa dá priamo napojiť hadicou do kanalizácie Ideálne na sušenie novostavieb do 200m2. Vhodný pro místnosti do m3. Provozní teplota °C - °C.


Elektronická funkce anti-mraz. Automatické vypnutí a signalizace. Odvlhčovač vzduchu s kapacitou max. Jak funguje kondenzační odvlhčovač ? Vzduch, který máme odvlhčit, je nasáván ventilátorem přes výparník chladícího systému. Ochlazením pod rosný bod vzniká na povrchu výparníku kondenzát, který odkapává z výparníku do kondenzační vany a odtud stéká do zásobníku kondenzátoru, nebo je přímo odveden hadicí do.


Bazoš odvlhčovač

Prodáprofesionální odvlhčovač (vysoušeč) - v dobrém stavu málo používaný, vhodný k odvlhčení vlhkého zdiva, podlah v novostavbách, před pokládkou krytin, atd. Kw Na výběr z více kusů. Služby - Odvlhcovace vzduchu inzerce.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky