čtvrtek 25. srpna 2016

Kotle viadrus

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotel VIADRUS G7je připraven pro osazení některým z doporučených tlakových hořáků značek Bentone, Cueno Intercal nebo Weishaupt. V kombinaci s těmito doporučenými typy hořáků splňuje kotel VIADRUS G7v celé výkonové řadě přísné ekologické normy a předpisy.


Oceníte jeho vysokou hospodárnost provozu. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.

Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo. Kotle na tuhé palivo Viadrus s automatickou prevádzkou predstavujú moderný spôsob využitia pevných palív - najmä drevených paliet a triedeného hnedého aj čierneho uhlia. Svojim komfortom ovládania a regulácie dosahujú jednoduchosti plynových kotlov. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání. Kotle na ručné prikladanie, tu je samozrejmé, že sa ráta s prikladaním paliva od užívateľa.


Druhým druhom sú kotle s automatickou prevádzkou. Ale nie len tieto nájdete na stránke spoločnosti Viadrus. Rozdelené na atmosferické a kondenzačné kotle. No a tretím v poradí sú kotle na olej. Přestavba kotle Viadrus na automat.


Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4. Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. V dnešní době již existuje mnoho variant a provedení kotlů, takže i ten sebenáročnější zákazník si přijde na své.


VIADRUS vložka keramická - Značka Viadrus - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.

Nabízíme Vám komplexní škálu služeb v oblasti topenářství, plynofikace a revizní činnost v těchto oborech. Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a Jihomoravský kraj. Kotle mají velkou výhodu v tom, že jsou jednoduše a pohodlně. Porovnání cen paliv jako uhlí hnědé, černé, olej, propan-butan, elektřina, štěpka, peletky,. Kvalitní kotle na tuhá paliva od výrobce Viadrus za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Novinek představil hned několik (přečtěte si zde). Potřebuji odborné posouzení případné instalace elektro kotle do rekreační chalupy.


Prodám kotel viadrus U dobrý den prodám kotel na dřevo s kombinací na ořech hnědé uhlí. Dobrý deň, Dostupnosť daného tovaru je na našej stránke uvedená: dočasne nedostupný, takže sa žiaľ objednať nedá. A je možné, že už kotle značky Viadrus opäť predávať ani nebudeme.


Prajem Vám pekný zvyšok dňa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky