pátek 12. srpna 2016

Cena benzínu

Na tomto serveru najdete ceny benzínu , nafty a LPG v celé České republice. Po zaregistrování Vám server umožní vézt knihu jíz deníček tankování a deníček výdajů do Vašeho automobilu. Spočítá Vám průměrnou spotřebu paliva.


Databáze skutečných průměrných spotřeb jednotlivých typů automobilů. Hledáte levný a kvalitní benzín v Česku ? Sledujete vývoj cen benzínu ?

Informace o ceně benzínu a kvalitě PHM na českém trhu. Najděte si čerpací stanici ve Vašem okolí kde s jistou natankujete kvalitní pohoné hmoty za skvělé ceny. Takhle levný benzin a nafta už dlouho nebyly. Litr benzinu teď natankujete i za 2za litr, naftu za méně než Kč.


Kam může klesnout jejich cena ? Nevídaně levné pohonné hmoty. Aktuální cena benzínu a nafty u českých čerpacích stanic, vývoj cen benzínu a nafty v přehledném grafu. Ceny pohonných hmot benzínu natural a nafty.


Benzín je nejlevnější za skoro let, padá i cena nafty.

A bude ještě lípPandemie koronaviru ochromila průmysl, skoro. Ušetříte za tankování benzínu , nafty, LPG a CNG. Zařízení služeb pro MV Praha 1. Auto, novinky, auto testy, fotogalérie, ceny nafty, ceny benzínu.


Ale to se, předpokládám, nestane. Bylo by naopak lepší, kdyby ta cena začala stoupat,“ prozradil dále Jiří Ondra. V níže uvedené tabulce naleznete orientační ceny benzínu a nafty v Evropě. STK Jiří Hnilička Praha. Uvedený přehled je vhodný jak pro ty, kteří plánují cestu automobilem na zahraniční dovolenou a tak hledají aktuální ceny benzínu v zahraničních státech.


Latvijas vadošajos degvielas uzpildes tīklos (Circle K, Neste, Latvijas Nafta) ir € 1. Dīzeļdegvielas litra cena ir € 0. Ceny benzinu a nafty v ČR klesají. Vyplatí se tankovat za… 05. Aktualizováno Pohonné hmoty v Česku nadále zlevňují.


Momentálne sa pohybuje na historických minimách a situácia sa už odzrkadlila aj na čerpacích staniciach. Cena ropy už týždne klesá. Podľa odborníka cena benzínu a nafty pôjde na Slovensku ešte výrazne nadol a zrejme prelomia aj psychologickú hranicu jedného eura za liter.


Mezi rozhodující faktory, které ovlivňují jejich výši, řadíme: cenu surové ropy na světových trzích, daně nebo marže obchodníků a čerpacích stanic.

V ČR byla poslední úprava výše spotřební daně provedena (zvýšena) s platností od 1. V naší interaktivní mapě najdete ceny benzínu Natural a nafty ze které snadno zjistíte, jaké jsou ceny pohonných hmot v jednotlivých krajích. Vývoj ceny Naturalu a nafty můžete porovnat s celorepublikovým průměrem v přehledném grafu, který zobrazíte kliknutím na vybraný region. Můžete si je také zobrazit v tabulce, vybráním patřičného regionu a období.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky