pondělí 15. srpna 2016

Nerezové komíny praha

Nerezové komíny jsou určeny pro všechny druhy paliv. Pokud k tomu přidáme rychlou a snadnou montáž a další výhody, jsou nerezové komíny vhodné pro všechny typy instalací ať už se jedná o novostavby či rekonstrukce. Vyzkoušejte nerezové komínové vložky. Více než dvacet let dodáváme potřebný sortiment kominíkům, topenářům, kamnářům a krbařům.


Vyrábíme nerezové komínové vložky a produkty z hliníkových ohebných hadic i komínové systémy, nejrůznější kouřovody a fasádní komíny.

Prodáváme nýty, vrtáky tmely i. Stavíme nerezové i zděné komíny , provádíme jejich čištění, revize a opravy. Potřebujete nový komín rychle? Systémové komíny můžeme namontovat za den. Od objednání lze dodat komín obvykle do týdne a můžet.


Jejich použití je široké od rekonstrukcí starých komínových těles (vložkování komínů), přes odtahy krbů, pecí a kachlových kamen, až po stavby komínů pro průmyslové objekty. Je vyroben z vysoce ušlechtilé austenitické nerezové oceli. K ceně sestavy účtujeme manipulační poplatek ve výši 4Kč.

V naší široké produktové nabídce, v níž nechybí například moderní nerezové nebo plastové komíny , si nejvhodnější komín pro svou stavbu vybere úplně každý. Ponořte se do světa našich komínů a komínových systémů také Vy. Díky svým vlastnostem jsou vhodné také pro nízkoenergetické a pasivní domy.


Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. Spolupracujeme s nejvýznamnějšími a nejzkušenějšími dodavateli z celého světa. Naši obchodní síť nyní. V současné době prodáváme více než 18. Komín (spalinová cesta) je nezbytným a velmi důležitým článkem pro správné fungování krbové vložky či krbových kamen. Správně navržený a realizovaný komín zajišťuje optimální odvod spalin ze spotřebiče a tím zvyšuje jeho efektivitu a správné fungování.


Vložkování komínů, kontroly, revize. Zajišťujeme realizaci spalinových cest pro kotelny, přetlakové nerezové vložky pro všechny druhy paliv dodává Fa JEREMIAS. Vyberte si ze široké nabídky v našem eshopu. Poradenství, rychlé doručení a kvalitní servis od nás je samozřejmostí. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Komínové systémy a nerezové komíny : k doručení domů nebo na prodejnu. Ten, kdo vsadí na komínové systémy Schiedel, má jistotu, že se spojil s opravdovými odborníky v oboru.

Tyto komínové systémy jsou velmi kvalitní, stavba je poměrně finančně nenáročná, a to zvláště s důrazem na dlouhodobé hledisko. Hledáte spolehlivého kominíka, který se vám postará o váš komín? Od návrhu komínu, přes jeho montáž až po jeho pravidelnou údržbu a kontrolu.


Komínový systém Komíny CZ NEREZO 3V je kvalitní, třívrstvý stavebnicový systém z nerezové oceli pro všechny typy paliv. Použití na krby, kotle, kamna. Dodáváme a montujeme certifikované třívrstvé komínové systémy z nejkvalitnější nerezové oceli AISI316L.


Provádíme normované výpočty spalinových cest v programu KESA ALADIN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky