úterý 30. srpna 2016

Ethernetový teploměr poe

Power over Ethernet , or PoE , describes any of several standard or ad hoc systems that pass electric power along with data on twisted pair Ethernet cabling. TME PoE je Ethernetový teploměr s napájením přímo z počítačové sítě. S tímto teploměrem odpadá nutnost mít v místě připojení teploměru napájecí zdroj. Má vnitřní webové stránky s aktuální teplotou.


Umí protokoly TCP, SNMP, SMTP (e-mail), MODBUS TCP a XML.

Teplotu snadno vložíte na Vaše stránky díky funkci HTTP GET. Teploměr , vlhkoměr, barometr, PoE Web Sensor s vestavěnými senzory. Nejmodernější polymerní čidlo vlhkosti zaručuje dlouhodobou stálost údaje, odolnost vůči vodnímu kondenzátu. Snímače jsou určeny pro měření vzduchu bez agresivních příměsí. Je podporováno napájení Power over Ethernet dle IEEE 802.


V moderních serverovnách (datacentra, firemní serverovny) a skladech potravin či léčiv (lékárny, výrobci léků) je kladen důraz na dlouhodobé měření a záznam teplot. SOAP zprávy, WWW server, e-maily, vnitřní paměť. Nenákladné inteligentní teploměry s připojením na Ethernet.

Přístroj je vybaven dvěma konektory pro připojení externích teplotních a vlhkostních sond a třemi binárními vstupy pro snímání dvoustavových veličin. Měří teplotu a vlhkost (dvě vnější čidla). Napájení přes Ethernet (IEEE 80af) nebo z adaptéru. Obsahuje Windows softw.


Lze připojit do online portálu SensDesk. V balení navíc: teplotní čidlo na 3m kabelu, napáj. HWg-STE plus PoE ( Power over Ethernet ) HWg-STE plus PoE je napájená po ethernetu IEEE 802.


HWg-STE PoE je ethernet teploměr (vlhkoměr) s SNMP a WEB rozhraním s napájením PoE ( Power Over Ethernet ). KORONAVIRUS: Přijali jsme bezpečnostní opatření, ale nadále jsme tu pro Vás. TH2E Ethernetový teploměr s vlhkoměrem. Ethernet (výslovnost iːθərnɛt) je název souhrnu technologií pro počítačové sítě (LAN, MAN) z větší části standardizovaných jako IEEE 802. Stačí připojit pouze Ethernetový kabel od switche s podporou standardu PoE.


Možnost externího napájení je u tohoto provedení zachována, ale není nutné. Varianta s názvem TME PoE : Kabel se senzorem je oddělitelný od elektroniky. Lze tak realizovat ethernetový teploměr s displejem.


Výše uvedené možnosti z bodů až lze za provozu vzájemně kombinovat.

Tedy například lze vzdáleným systémem. Srážky na území České republiky Poznámka: Čas měření je udáván ve světovém čase UTC (UTC = UT = GMT = SELČ-2h = SEČ-1h). TME - stránka s hodnotami a grafy.


Teploměr umí posílat pravidelně naměřenou teplotu na webový. K dispozici jsou řízené i neřízené PoE switche, které vám umožní přenášet elektrické napájení a data současně pomocí jediného kabelu. IP teploměr TME umí poslat e-mail při překročení Vámi stanovených mezí. Ethernet - PROFINET, větší pak PoE injektor nebo-li napáječ pro zařízení, které vyžadují napájení přes ethernetový kabel, tedy PoE. Zbývá ještě PoE switch, ale ten si ukážeme až dále v článku.


Všechna naše oddělení fungují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky