čtvrtek 11. srpna 2016

Elektrokotel protherm rejnok 12k návod

Je naším přáním, aby Vám elektrokotel Ray spolehlivě sloužil. Při jeho instalaci a obsluze je nutné dodržovat určité zásady. Proto Vás žádáme, abyste se s návodem k obsluze pečlivě seznámili a při obsluze se jimi řídili. Podrobné instrukce viz návod.


Vechny informace o produktu kotel protherm ray 12k porovnn cen z. Návod na obsluhu a inštaláciu kotla. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Pořiďte si do svého bytu nebo rodinnému domu moderní vytápění.


Lze jej instalovat na stávající nebo nový topný systém a již z výroby je vybaven všemi provozními i. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Výstražná upozornění související s manipulací. Klasifikace výstražných upozornění. PROTHERM Ray 12K ( rejnok 12K ) - závěsný elektrokotel (topení). Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrokotel je vybaven funkcí postupného spínání výkonu max. Typovýštítoknájdetevnútrinadnetelesa.


Divný zvuk v celém spektru výkonu elektrokotle. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící patřičná oprávnění. Ponuka kondenzačných kotlov. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optim.


V manuálu píší že to může pouze servisní technik. Protherm REJNOK 12K pomůžete? Get without the ads. Unsubscribe from MarfyE34? Kotel má jedinou vadu a to zásadní.


Několikrát během topné sezńy zůstává některé z šesti rellé čínské výroby spečené. Důsledkem toho dojde k přetopení kotle a topná pojistka vypne přívod el. Tato závada se projevuje od počátku provozu. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. Závěsný elektrokotel kotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody.


REJ PROTHERM ELEKTROKOTEL RAY 12K 12KW kliknutím zobrazíte plný náhled. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Obliba elektrických, plynových a kondenzačních kotlů je umocněna i jejich názvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky