pátek 19. srpna 2016

Chlazení mléka prodám

Dobrý den, prodám plně funkční a kompletní chlazení na mléko (bazén na mléko, tank na mléko) od firmy DeLaval typ DX S MTRo objemu 4l. Důvod prodeje je ukončení produkce mléka. V této sekci nabízíme kvalitní a cenově přijatelné chlazení na mléko pro malé farmy. K otevřeným chladicím tankům je možné jako příslušenství dokoupit tenzometrický vážicí systém pro stanovení množství mléka v tanku.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.

Z původních cca °C je nutné co nejrychleji snížit teplotu na 4-°C tak, aby se zabránilo vzniku mikroorganismů. Chlazení mléka , prodej, koupě, agrobazar. Zboží je možné po dohodě poslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.


Prodám postmix včetně nerezového stolu. Jmenuje se Dimi,máme cisky chov JERSEY uz pres let. Od výrobce Nové Veselí. To je paráda, do toho jdu.

Dodáváme a montujeme chladící zařízení pro chlazení mléka. Používá se v nich přímé chlazení (bez zásoby vody). Tento systém umožňuje daleko úspornější provoz.


Celková spotřeba elektrické energie je podstatně nižší než u nepřímého. Rozbaleny jsou jenom hrníčky od kafe, ostatní je v puvodním továrenském obalu - ve stružlinách - nerozbaleno. Nabízíme komplexní řešení technologie chlazení - optimální velikosti chladicích tanků dle přání a potřeb zákazníků včetně rekuperace a předchlazení. Tanky na mléko dodáváme v provedení vnitřní, venkovní a silotanky. Cena Dohodou Zadavatel - Kontakt.


Obsahuje netoxický gel, který bez nutnosti chlazení poskytuje o 5-10°C chladnější místo, než je např. Podložka nepotřebuje žádné chlazení ani speciální údržbu. Díky chlazení mléka na teplotu – ºC se minimalizuje či dokonce zabrání množení mikoorganismů a bakteriím, které by mléko znehodnotili. My nabízíme chladicí zařízení v různých rozměrech, která slouží ke skladování mléka a to bez jakéhokoliv negativního dopadu na jeho kvalitu. Chladicí zařízení na mléko.


Naše firma je zaměřena na prodej technologických celků dojení, jejich rekonstrukce, montáže, servis a prodej technologie chlazení mléka. Firma Petr Květoň – PKServis team, Starý Kolín je ryze českou firmou ,která vznikla na základě dlouholetých zkušeností v daném oboru. Chovatelské potřeby Driml, to nejlepší pro zvířata.

Eshop pro chovatele zvířat prodává chovatelské potřeby, zemědělské potřeby, vybavení pro stáje a farmy: napáječky, elektrické ohradníky, škubačky drůběže, jateční pistole a další. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Zamýšlím se nad tím, že by bylo dobré udělat změnu a zavést nějaké chlazení mléka při dojení. Mám představu něčeho, co se strčí do kbelíku s nadojeným mlékem a chladí ho, než nadojím tolik, aby byl kbelík plný a odnesla bych ho. Něco jako ponorný ohřívač, ale opačně, ale jen jestli to vůbec jde. Nemáte někdo nějaký šikovný nápad? Z důvodu epidemie KORONAVIRU doporučujeme zboží objednávat přes e-shop, který funguje bez omezení a využívat dopravce.


Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Nerezové chlazení na pivo, limo i jiné nápoje a tekutiny. Zašlu po celé ČR na dobírku - cena přepravy na dotaz nebo osobní odběr. Jakmile máte na dně jen miniaturní šlem, už je tam známka zánětu, pokud se vyloženě.


Zařízení je na autě plně funkční , je možnost si vše na místě odzkoušet a potom vše z auta demontovat. Jedná se pouze o prodej chlazení , ne auta. Pronájmu výčep, pivní, výčepn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky