čtvrtek 11. srpna 2016

Topná folie ecofilm f

ECOFILM C - foils for ceiling heating - Duration: 5:36. FOLIA GRZEWCZA TERMOFOL - Wizualizacja montażu folii grzewczej pod panelami i deską podłogową. Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách.


Sady ECOFILM SET lze na rozdíl od fólií v metráži instalovat bez použití spojovacího materiálu (konektorů, vodičů, izolací, speciálních kleští). Folie nelze pokládat do betonů a tmelů (např. pod dlažbu) PŘÍSLUŠENSTVÍ ECOFILM Připojovací konektory a vodiče, izolační materiály, lisovací kleště a další příslušenství k topným foliím ECOFILM SET Pásy podlahové topné folie v typizovaných délkách, opatřených připojovacími. Fólie se umisťují přímo pod plovoucí podlahu (tloušťka jen mm), fólie Ecofilm F nelze je umístit do betonů a tmelů (např. pod dlažbu).

Pokládku fólií ECOFILM lze provést i svépomocí a to s použitím sad ECOFILM Set. Sada je pás topné fólie (v různých délkách) opatřený připojovacími vodiči dlouhými m. Montážní video ECOFILM F – zde provedené zahloubení pro konektory a podlahové čidlo lze provést i „zaškrabáním“ nebo zaříznutím, není nutno vrtat otvory přes podlahu. Vykurovacie fólie Ecofilm F sú určené ako podlahové vykurovanie do suchých konštrukcií – pod plávajúcu podlahu alebo s použitím doplnkových podložiek HEAT-PAK pod PVC a koberec. Folie Incalzitoare ECOFILM F Folia incalzitoare ECOFILM F este alegerea perfecta pentru incalzirea sub pardoseli flotante cum ar fi parchet laminat sau stratificat, recomandat pentru incalzirea in pardoseala.


Produsul este ULTRA-SUBTIRE (mm) insa robust si foarte usor de instalat. Garantia este de ani. PODLAHOVÁ FOLIE – ECOFILM F dílensky vyrobené topné folie 1. Instalační podmínky Jiné použití topné folie nebo jiné uložení topné folie než je uvedeno v tomto návodu může být životu a zdraví nebezpečné a nebo může vést k materiálním škodám.

Na takovéto užití se záruční podmínky nevztahují. Folie zahřívá zrcadlo a brání tak jeho zamlžení. Elektrická topná folie pod zrcadlo, 2x 2mm. Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie nalepí na zadní.


Vytápění topnými fóliemi Schéma topné fólie pro podlahové vytápění: 1. Topná folie pod laminátovou nebo dřevěnou podlahou. Pro podlahové vytápění se vyrábějí topné fólie pod názvem Ecofilm F. Sady jsou určeny pro svépomocnou instalaci podlahového vytápění pod plovoucí podlahy. Skladem (obvykle do dnů) 2Kč. Jednotlivé pásy se pokládají vedle sebe a propojují paralelně pomocí konektorů a vodičů. Podlahové folie ECOFILM F. Nabídka dodání topné fólie se pak dělí na dva druhy, jednou z nich je metráž a ta druhá je kompletní set, který je vhodný i pro zručného kutila.


Vďaka minimálnej hrúbke 4mm je fóliu možné pokladať priamo pod plávajúcu podlahu. V súlade s predpismi je nutné prekryť vykurovacie fólie druhou vrstvou PE fólia s hrúbkou min. Elektroizolácia) a tým konštrukčne vytvoriť spotrebič triedy II. Díky minimální tloušťce 4mm je folii možné pokládat přímo pod plovoucí podlahu. V souladu s předpisy je nutné překrýt topné folie druhou vrstvou PE folie o tloušťce min.


Topné folie pod plovoucí podlahy.

Ecofilm F se prodává na běžné metry, vyžaduje určitou zručnost a nářadí při instalaci. Folie jsou standardně prodávány v metráži - v místě instalace se z role odstříhávají pásy požadované délky. Pásy se pokládají vedle sebe a propojují paralelně pomocí konektorů a vodičů (viz PŘÍSLUŠENSTVÍ).


Nabízená PE folie je navinuta na lepenkové dutince,. ECOFILM -C este o folie incalzitoare destinata utilizarii sub tavanele din gips-carton formand impreuna un panou radiant cu suprafata marita si in acelasi timp invizibil. Acest tip de folii asigura un sistem de incalzire in tavan ideal printr-o distributie uniforma a caldurii in intreaga camera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky