středa 17. srpna 2016

Hliníkový bazénový lem

Při výběru plastového bazénu je třeba zvážit, jak bude vypadat zakončení bazénu čili bazénový lem. Všeobecně používaná plastová trubice je nepraktická vzhledem k pokládce bazénové dlažby či dřevoplastové terasy. K tomu vlivem slunečního záření z časem vybledává, křehne a stává se velmi nevzhlednou. Na přání zákazníka je možné speciálním postupem zkrátit bazénový lem tak, aby na protilehlé straně byla zachována boční hrana dlaždice s fází.


S detailním řešením nebo nejasnostmi Vám rádi pomohou naši obchodní zástupci. Bazénové lemy český výrobek.

Pomyslnou ozdobou bazénu se může stát originální doplněk, takzvaný bazénový lem. Obloukové, rohové i rovné lemy se používají na ohraničení čtvercových či obdélníkových bazénů. Dlažby plošné a soklové obklady.


K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. BAZÉNOVÝ LEM - VZOR DUB. Betonový lem bazénu je vyráběn z vibrolitého.


K nerozeznání od opravdových dřevěných prken.

Díky speciálnímu postupu výroby je naše produktová řada LINIE DŘEVA okouzlující a naprosto věrná imitace dřevěných prken. K cene bazénového lemu Elegance je potrebné pripočítať dopravu a materiály pre montáž ako lepidlo, penetrácia a podobne. Pre cenovú ponuku na bazénový lem nás kontaktujte. Dílce bazénového lemu umožňují olemování bazénu pravoúhlého nebo oválného půdorysu. Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně korespondují s dlažbami z řady Natural, které mohou být použity k dláždění okolí bazénu.


Lemy a obruby na okraj bazénů z umělého pískovce, betonu a prřírodného kamene. Umělý pískovec je vyroben z přírodních nezávadných materiálů a výborně odolává i extremním mrazům. Materiál betón Mystery.


Počet ks pre roh 90stupňov - 1ks Vzhľadom na veľkú váhu produktu je cena prepravy počítaná individuálne. Vyberte si z naší široké nabídky produktů. Povrch lemovky má středně výraznou protiskluzovou úpravu.


Popis kategorie „Ukončení bazénové hrany” Ukončení bazénové hrany tvoří konečný dojem bazénu. Zakončení bazénové hrany není pouze vzhledový prvek, ale i praktický. Moderní bazénový lem Ltyp s povrchem vymývaného oblázku barvy přírodní nebo vymývané různobarevné drtě. Tyto lemy slouží k ohraničení horního vodorovného okraje bazénu.


Zadní hrana lemu je vyráběna ve dvou variantách. Protišmykové a mrazuvzdorné sedia ku väčšine bazénov. Po dohodě je možná také zakázková výroba atypických rozměrů.

Pro více informací o zakázkové výrobě nás kontaktujte! Dom a záhrada - Bazenovy lem bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Krása spočíva v detaile. Preto sme k našim keramickým bazénom vybrali bazénový lem z gréckeho mramoru. Kvalitný materiál, výnimočný dizajn a bezpečný povrch, na ktorom sa ani za mokra nešmyknete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky