pátek 19. srpna 2016

Bezdotykový teploměr dtest

Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Umožňuje měření teploty na čele, nebo zjišťování teplot předmětů. Nelze jej ale namáčet do kapalin.


Rozsah teploty je v případě osobního měření až °C, u předmětů až 1°C. Doba měření je poněkud delší než u konkurenčních. Klasickým rtuťovým teploměrům už odzvonilo. Na trhu je ale celá řada různých teploměrů za desítky, ale i tisíce korun. Měří všechny stejně a můžeme se na ně spolehnout?


Už nemusíte dlouze držet teploměr v podpaží anebo měřit dětem teplotu přes konečník – nejlepší teploměry. Je to zároveň nejmodernější způsob, avšak stále záleží na vás, jakému principu dáte přednost. Záření umí bezdotykový teploměr zachytit pomocí speciálních senzorů, které jsou zabudované v hlavici infračerveného teploměru. Proto můžeme vedle tělesné teploty měřit i teplotu různých předmětů – např.


A když jsme teď s malým leželi v nemocnici, v noci měřila sestra taky čelním, naměřila teplotu 3a digitálem v konečníku měl po odečtení 33. Takže místo vyhazování penízků za takový teploměr, se zkusím zeptat na klasický orientační proužek na čelo. Thermoval jsou vysoce kvalitní teploměry od společnosti HARTMANN – RICO. This video is unavailable.


Kombinované ušní a čelní: S pomocí nástavce se dají přizpůsobit pro měření v uchu nebo na čele. Test Teploměr bezdotykový infračervený BoboScan 1ks testy a hodnocení. Test testuje řadu produtů, podívejte se zda otestoval i výrobek, který se prodává za 5Kč. Ahojda taky uvažuju o kopení bezdotykového teploměru, ale ještě se rozhoduju. Jestli bude mimčo po mě tak si taky nenechá změřit teplotu ze zadečku.


Tak jsem uvažovala o dudlíku, ale četla jsem že ten bezdotykový změří i teplotu vody a nebo jak je teplá flaška. O těch na čelo jsem taky četla,ale jedna paní psala, že. A tady je hlavní kámen úrazu. Ten přepočet je velmi problematický a ani odborníci se nedokážou shodnout na správné metodice, vysvětluje Radek Strnad z Českého metrologického institutu. Neexistuje žádný obecný způsob, jak zjistit, zda teploměr měří správně.


Předpisy proto nařizují, aby výrobce na vyžádání. Heuréka Infračervený teploměr bezdotykový. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele ags s. RE: Dětský teploměr Náš malý nesnášel čípky do zadečku, už ty mu dát byl mor, takže teploměr jsme vůbec do zadečku nepoužívali.


Měli jsme dudlíkový (prověřený, že měří stejně jako rtuťák), pro další mimi bych nejraději koupila bezdotykový , teď i ten dudlík vyplivuje. Obecně poznám, jestli má horečku už. Faster No Knead Bread - So Easy ANYONE can make crusty artisan bread.


V testu (převzato z magazínu TEST, nadace Stiftung Warentest): lékařských teploměrů pro měření tělesné teploty, z toho kontaktní teploměry, ušní, kombinované teploměry pro měření teploty v uchu i na čele, bezdotykový teploměr. Kdy se nejvíce hodí bezdotykový (infračervený) teploměr. Bezkontaktní teploměr je vhodná volba pro malá batolata nebo úzkostná miminka, která nesnesou teploměry v podpaží nebo konečníku nebo jinak nespolupracují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky