úterý 23. srpna 2016

Odpařovač na radiátor keramický

Výparník keramický hranatý SRDCE. Stačí ho naplniť vodou a zavesiť na radiátor. Rozmery: x x cm. Keramický zvlhčovač sova. Odparovač sa umiestni na radiátor a naplní vodou.

Odparujúci sa kvapalina účinne zvlhčuje vzduch. Do vody je možné pridať kvapku aromatického oleja, ktorý sa odparovaním uvoľní do. Kč s DPH: 9Kč bez DPH: Koupit.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Odpařovač vody se umístí na radiátor a. Opatřen háčkem na zavěšení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Závěsný zvlhčovač vzduchu na radiátor je věc, která se používá už desítky let. Může fungovat jako sympatická dekorace nebo náhrada lampy na vonný olej. Ale od suchého vzduchu v místnosti vám bohužel prakticky nepomůže.


Jen pověsit,nalít vodu,a můžeme odpařovat. Jenom chci upozornit,že tvarem jsou odpařovače stejné,ale glazury používají naše keramičky různé,a tak dva ůplně stejné nebudou. Ahoj Lucie, já dávám na akumulačky i na radiátor u rodičů hrnec s. Zobrazit podrobnější popis. Nabízíme kvalitní produkty v kategorii.


Cena dopravy Kč s DPH. Osobně na Mělníku - pošleme SMS, až bude připraveno k vyzvednutí. Zvlhčovač vzduchu na radiátor - keramický.


Odpařující se kapalina účinně zvlhčuje vzduch. Pokud máte v místnosti jen mírný nedostatek vlhkého vzduchu, pomůže aromalampa nebo radiátorový odpařovač.

Aromalampa je zároveň efektním bytovým doplňkem, jedná se o nádobku na vodu, do které se přidá několik kapek vonné esence a pod ní zapálí čajová svíčka. Díky své originální podobě ozdobí váš radiátor a pomocí odpařování vody zabrání, aby byl vzduch v místnosti příliš suchý. V noci se nám i lépe spí. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Porcelánové odpařovače na radiátor jsou určeny ke zvlhčování vzduchu v bytech a domech se suchým dráždivým vzduchem. V naší nabídce naleznete porcelánové zvlčovače na radiátor v různých velikostech a designech.


K odeslání IHNED Běžná cena. Nejsme plátci DPH 7Kč Momentálně není k dispozici Číslo produkt. Kč, od výrobce __DEFAULT__ jehož aktuální dostupnost. Vhodné pro různé typy radiátorů.


Prodám závěsný odpařovač vody - odparník na topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky