středa 17. srpna 2016

Nivea micelární voda černá

Bez vody by neexistoval život, bez micelární vody zase důkladně vyčištěná pleť. Večer vás zbaví řasenky, mikroskopických částic smogu a známek únavy po hektickém dni. Výtažky ze zeleného čaje.


Značka, Nivea , Specifické zaměření, Citlivá pleť. Nivea micelární , pleťová voda , vybrané druhy. Nivea Caring Micellar Water osvěžující pečující micelární voda pro normální až. Nivea Expert dvoufázová expertní micelární voda 4ml1Kč.


Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na. Expertní micelární voda s MicellAIR komplexem a výtažky z černého čaje odstraní bez tření i dlouhotrvající makeup a řasenku. Nezanechává na pleti mastný film.


Pro krásnou a perfektně očištěnou pleť. Micelární voda s černým uhlím, Balea, 5Kč (2ml). SUPER CENY s dopravou do druhého dne! A víte, že neprospívá jen jeho pití?


Díky němu teď můžete snadno hloubkověji vyčistit pleť, zbavit ji make-upu a řasenky i obyčejných nečistot, a ještě ji zanechat krásně matnou, svěží a zklidněnou. Díky technologii micel přitáhnete jako magnet každodenní nečistoty, mastné částečky i stopy make-upu. Dexpanthenol a olej z jadérek hroznového vína navíc hydratují pleť a chrání ji před podrážděním. Teď o vás pečují královny všech květin: NIVEA Dvoufázová micelární voda s růžovou vodou.


Díky micelám je čištění jemné, a přesto účinné. Olejová složka napomáhá odstranit i odolnější make-up. Růžová voda čistí a tonizuje pleť, aby vypadala přirozeně krásně.


Zjistěte více o čistících přípravcích NIVEA pro suchou a citlivou pleť: micelární voda odstraní make-up, pleť vyčistí a zanechává ji hydratovanou v jednom kroku. Pomocí micelární technologie jsou částice špíny chyceny a odstraněny bez toho, aby bylo nutné pleť drhnout a tím ji oslabovat. Nivea Face jemná pečující micelární voda pro suchou až citlivou pleť 4ml.


Nivea micelární voda černá

Nivea Sensitive micelární čisticí voda pro citlivou pleť (Micellar Water) 2ml. Nenechte si tuto lákavou cenu ujít. Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji čišćenje lica je nežno, ali veoma efektno. Nivea MicellAir Skin Breathe jemná micelární voda pro citlivou pleť 4ml.


Bez mirisa, boja i parabena. Jemná micelární voda NIVEA je navržená na suchou a citlivou pleť. Součástí balení je rovněž tónovací balzám Labello Meloun na rty. Máte citlivou pleť se sklonem k červenání a vysušování?


Moje úplně první micelární voda byla tato od značky Nivea. Jednalo se o balení 4ml a vydržela mi přes rok! A to jsem ji používala opravdu denně.


Já sice citlivou pleť nemám, ale ještě tenkrát jsem tomu moc nerozuměla a brala, co zrovna. Pečující micelární voda šetrně odstraňuje make-up a nečistoty, které se v průběhu dne usadily na pleti. Hloubkově hydratuje a osvěžuje. Je vhodná k péči o suchou a citlivou pleť. Ačkoliv Nivea netestuje své výrobky na zvířatech, stále je mnoho lidí, kteří značku napadají.


Nivea micelární voda černá

Společnost potvrdila, že dodavatelé jednotlivých ingrediencí, které jsou obsaženy v produktech Nivea , mohou být testovány na zvířatech, aniž by to společnost Nivea mohla ovlivnit. Micele, molekuli koje sadrži gel, privlače nečistoće i šminku poput magneta. Formulacija sa ružinom vodicom blago osvežava kožu. Nakon upotrebe, koža je. Ovdje ćete naći pregled svih NIVEA proizvoda.


Upotrijebite kategorije kako biste filtrirali rezultate u skladu sa svojim potrebama i pronađite inspiraciju u člancima koji će vam pomoći da otkrijete svoj novi omiljeni NIVEA proizvod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky