úterý 10. října 2017

Bojler 10l tlakový

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V tlakovém systému lze připojit více odběrových míst. L najdete a porovnáte na Srovnanicen. Bojler l tlakovy 1produkt ů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Technický list Použití: Elektrický tlakový ohřívač vody vhodný pro více odběrných míst Ideální pro kuchyně, koupelny, sprchy, nebo pro všechna místa vzdálená od centrálního. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle.


A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Beztlakový bojler má zásobník pouze na pár litrů. Obvykle nad nebo pod umyvadlem. Průtokové bojlery nemají zásobník, vodu ohřívají při jejím průtoku.


Elektrický bojler využívá k ohřevu vody elektřinu, konkrétně topné těleso, kterým udržuje stálou teplotu vody. Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vody sú určené na prípravu teplej vody všade tam, kde sú potrebné časté menšie odbery teplej vody. Ich vnútorná nádrž je z oceľového plechu, ktorého vnútorný povrch je chránený proti korózii.


Bojler 10l tlakový

Ohrievač EO klasik je zásobníkový nástenný tlakový elektrický ohrievač vody. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná medeným ohrievacím telesom s výkonom kW (2V).


Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 30°C - 65. Hol a legjobb Hajdu FTA-bojler ár? Olcsó és akciós FTA összehasonlítása. A, kvalitné oceľová nádrž so zirkónovým smaltom, nastaviteľný termostat, vodeodolný vypínač s kontrolkou. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez.


Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. ELÍZ EURO 80X elektrický ležatý ohřívač vody, bojler , 80l - 2kg - l - 4mm. Určený je pro horizontální nástěnnou montáž. Vývody vody jsou z levé strany. Električni bojleri L - Odabir električnog bojlera ovisi o količini potrošne tople vode koja Vam je potrebna, a volumen od litara je dovoljan za upotrebu u kuhinjama.


U ponudi imamo kvalitetne niskotlačne i visokotlačne bojlere renomiranih proizvođača. Velis s digitálním displejem a možností vertikální i horizontální instalace rozhodně nebude rušivým prvkem vaší koupelny. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.


Tlakové, kg, l , pod umývadlo, 2V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky