pondělí 16. října 2017

Hřebíkovačka pneumatická

Bez pneumatické hřebíkovačky se neobejdete při výrobě dřevěných palet, dřevěných beden a obalů nebo montáži palubek a lišt. Sponkovačka Aircraft KG PRO, 6bar. Hřebíkovačka vysokotlaká Makita AN935H.


Hřebíkovačka pneumatická

Pneumatická hřebíkovačka Makita AN45 19-. Výkonná pneumatická hřebíkovačka poslouží převážně řemeslníkům a montážníkům k upevňování dřevěných lišt, panelů, obkladových desek, palubek, izolačních materiálů, krytin apod. Profesionální pneumatická hřebíkovačka vhodná pro nepřetržitou práci ve stavebnictví, tesařství, při renovacích a dokončovacích pracích. Tělo hřebíkovačky je zhotovené z tlakově.


Ideální pomocník pro tesaře Velmi lehká a vyvážená. Odlehčená verze hřebíkovačky s bubnovým zásobníkem do délky hřebíků mm a roztečí mm. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Velikost hřebíků - mm. Součástí balení jsou 2x imbus klíč a 4x přípojka, v sadě nejsou hřebíky k používání. Pro hřebíky s kulatou hlavou páskované v plastu pod úhlem 21° Protiskluzový adaptér ústí hřebíkovačky Jednoduché doplnění hřebíků do zásobníku Ochrana stroje proti hřebíkování naprázdno Ergonomicky tv.


N5 22–mm Nová hřebíkovačka pro hřebíky v cívkách do 60mm. Robustní konstrukce pro nejvyšší výkon a odolnost. Lb) Délka hřebů - 64mm Požadovaný tlak - 100PSI (4-7bar) Max. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Velkoobjemový zásobník na hřebíky, nastavitelný odvod vzduchu (3°), automatická bezpečnostní pojistka.


Hřebíkovačka pneumatická

Síla hřebíků mm Průměr hlav. Jedním z těchto nástrojů jsou i sponkovačky. Ty lze nalézt v našem sortimentu v několika typech.


Můžete se setkat s hoby sponkovačkami pro dokončení práce a lze je využít k upevňování fólií, textilií i izolací. Jsou také vhodné pro tvorbu dekorací, interiérů apod. Kamenná prodejna v centru Frýdku-Místku.


Hřebíkovačka pneumatická

Zákaznická linka k dispozici dní v týd. S bezpečnostní pojistkou. Dále pro výrobu dřevěných obalů, lešenářských podlážek, bubnů na el.


Provozovatel webu HighTech Industries s. Nářadí, zahradní technika. Aktuální informace v souvislosti s šířením viru COVID-najdete zde. Změna v doručování balíků společnosti Direct Parcel Distribution CZ s. Silná pneumatická hřebíkovačka pro hřebíky CR s hlavičkou až 1mm na asfaltové šindele, sádrokarton,měkké izolační materiály.


Hřebíkovačka pneumatická

Stačí malá chybička a vážný úraz je na světě. A že jsou úrazy s těmito zařízeními poměrně časté! Vyvěste proto na vašich pracovištích, kde se s hřebíkovačkami pracuje, přehledné, grafické bezpečnostní pokyny.


Nejdůležitější zásady, které musí každý zaměstnanec obsluhující pneumatickou. Záruka vrácení do dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky