středa 4. října 2017

Automaticke kotle

Firma Boháč - automatické kotle byla první v ČR, která začala s výrobou a instalací přestavbových sad na automatický provoz ke kotlům s ručním přikládáním. Jednoduchou úpravou stávajících litinových kotlů na pevná paliva lze získat teplovodní kotel s komfortním automatickým provozem do výkonu až kW (dle typu použitého kotlového tělesa). Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem.


Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. Hluk, neboli akustický výkon, se udává u plynových a elektrických kotlů.

Kotle na tuhá paliva tuto část ve štítku nemají. Výkon kotle je dalším ze zásadních parametrů. Jeho hodnoty jsou ale velice individuální.


Každá nemovitost vyžaduje jinak výkonný kotel, který by optimálně vytopil všechny prostory. Slabinu kotlů na tuhá paliva, tedy časovou náročnost, částečně eliminuje nejmodernější technologie. Automatické kotle jsou vysoce efektivní a také ekologické.


Ocelové kotle na uhlí a dřevo Tradiční ocelové kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním. Kotle , radiátory , ohřívače TUV a tepelná čerpadla montujeme pouze od renomovaných výrobců z oboru topenářství.

Technika řezání laserem poskytuje velmi vysokou přesnost řezání výrobků. Firma Benekov nabízí širokou škálu vysoce kvalitních automatických kotlů na tuhá paliva. Získejte výhodnou kotlíkovou dotaci. V nabídce jsou jak kotle s nastavitelným, tak i kotle s modulovaným výkonem. V nabídce automatických kotlů VIADRUS je dostatek vhodných modelů pro vytápění jakéhokoli objektu.


Provádíme zaměření kotelen, montáže, prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Všechny služby provádí vždy náš profesionálně vyškolený personál. Kontrola kvality produktů spolehlivost a bezproblémový provoz kotle. Děrování, ohýbání kovu s ochrannou fólií.


Práškové lakování vnějších časti kotle zásobníku v automatizované výrobní Lince nabízí krásný Dlouhodobý vizuální efekt Odolnost proti poškrábání. Pravidelné laboratorní zkoušky SAS. Jako jediné se vejdou do starých kotelen. Naše firma z Mostu Vám. To také díky tomu, že mají komínový výstup nahoru a šíře kotle začínají od m. Unikátní jsou také tím, že některé mají kotlové tělesa pro automatický provoz a pro ruční přikládání.


Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení.

Hydraulická ztráta kotle činí mbar, zkušební přetlak vody bary. Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Některá přídavná zařízení jsou již v základní výbavě kotle. Doplňky pro automatické kotle.


Bezpečný provoz zajišťuje havarijní termostat, který slouží k ochraně otopného systému proti přehřátí. Moderní automatické kotle 5. Tento kotel se nabízí ve dvou variantách 14kW a 27kW. Nabízíme prodej automatických kotlů EKO KOMFORT, EKO PERFEKT, UNI KOMFORT a od firmy VIADRUS automatické kotle typu Ekoret, Vulcanus, Hercules DUO a Hercules ECO.


Tyto kotle umožňují moderní, velmi účinný a ekologické způsob vytápění. Kotel spaluje hnědé a černé uhlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky