úterý 10. října 2017

Kamna bryne s výměníkem

Bryne s výměníkem Technická dokumentace. Tato pozice se používá pouze v případě, kdy jsou kamna mimo provoz, po ukončení procesu topení. Nenápadně krásná a nápadně praktická.


Taková jsou krbová kamna BRYNE s výměníkem. Uvnitř korpusu s jednoduchým, nadčasovým designem najdete výkonný teplovodní výměník, díky kterému vám kamna prohřejí celý dům.

Krbová kamna s výměníkem poslouží jako pomocný či hlavní zdroj tepla. W, do prostoru výkon 2. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům. Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla. Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody.


Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Výměník navíc můžete čistit i se zavřenými dvířky. Při hledání vhodné varianty vytápění našeho domu, jsem zabloudila na stránky společnosti PLASTER-COLOR a prostřednictvím on-line chatu požádala o radu nezávislého odborníka.

Kamna jsou ve velice dobrém stavu,téměř nepoužívána. Kouřovod 150mm Místo skla je plech. Vysoce kvalitní krbová kamna HAAS SOHN PREMIUM s teplovodním výměníkem jsou zárukou kvality a dobrého servisu.


Díky svému modernímu designu jsou vhodné do moderních interiérů. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Na naše peletová kamna s výměníkem nyní můžete získat dotaci až v programu Nová zelená úsporám. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Teplovodní krbová kamna za super cenu. Výkon kamen s teplovodním výměníkem rozdělujeme na výkon „do vzduchu“ (výkon, který kamna předávají do prostoru, ve kterém jsou umístěna) a výkon „do vody“ (výkon, který zajistí teplovodní výměník a předá jej do systému topení). Přesné dimenzování výkonu kamen do vzduchu i do vody je velmi důležité.


Oproti kamnům s teplovzdušným výměníkem je toto řešení finančně nákladnější, protože je třeba realizovat otopný systém, pokud není v domě instalovaný (mj. osadit radiátory, do nichž bude proudit teplá voda ohřívaná krbovými kamny). Součástí otopného systému jsou nejen. Pokud se bude jednat o centrální zdroj, tak doporučujeme použití krbových kamen (krbové vložky) s výměníkem , který je možno připojit na teplovodní otopnou soustavu domu.


Krbové vložky s teplovodním výměníkem Užít si romantiku sálajících plamenů s rodinou nebo přáteli a ještě ušetřit hotové peníze. Kamna GUČA LAVA THERMO - s teplovodním výměníkem. Litinová sálavá kamna LAVA THERMO s teplovodním výměníkem jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností.

V topeništi krbových kamen je umístěný výměník, do kterého je předávané teplo sáláním z plamenů a tokem spalin. Jedním z možných řešení pro vytápění domu i ohřívání vody jsou krbová kamna s výměníkem. Můžete je propojit s radiátory a přitom si dál užívat pohledu do plamenů i sálajícího tepla. Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu.


Kachlová kamna na dřevo s litinovou vložkou. Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Výkon v rozmezí 5-1kW, možnost napojení na externí přívod vzduchu, účinnost spalování.


Krbová kachlová kamna s výměníkem Treviso II s bílým soklem, kachle slonová kost. Interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem značky VERNER se vyznačují maximálním výkonem do otopné soustavy, což zamezuje přetopení interiéru, ve kterém jsou kamna umístěna. Pro komfort obsluhy jsou důležité i takové detaily jako automatické čištění výměníku, pohyblivý rošt, dlouhá doba hoření a výborná regulace výkonu.


Nabízíme široký výběr kachlových kamen s výměníkem , která vnesou do Vašeho domova atmosféru dávných časů. Díky příznivým cenám si u nás vybere každý. Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit. Kamna mají zadní vývod kouřovodu a záruku let.


Autor: Mountfield S výměníkem , nebo bez něj? Jestliže potřebujete jen doplňkové topení, případně topit v malé chatě, postačí klasická krbová kamna. Ta vytopí hlavní místnost, ve které budou umístěna, a otevřenými dveřmi se teplo rozšíří dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky