úterý 31. října 2017

Háčkované tílko návod

Háčkované tílko návod

Originální háčkované tílko. Halenky a trička, Pro dospěl é, Topy a tílka. Bílý top s listovým vzorem. Tričko háčkované zdola nahoru. Krajková halenka a tílko.


Háčkované tílko návod

Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat? Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala. Návod paní Karolíny mi ve 3. Exkluzivní video návod , pomocí kterého si můžete vytvořit nádherné háčkované plavky. K tomu, abyste si je mohli uháčkovat vám bude stačit 1 bavlna, háček velikost jehla a nůžky.


Háčkování díky videu zvládne i začátečník a pokud byste si nevěděli rady se základními prvky, můžete nejprve navštívit. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích. Přiléhavý top s ažurovým vzorem.


Dámská pletená ažurová halenka. Top s viazačkou a bolero. Katalog je určen pletařkám, které hledají návody pro své výrobky. Jednotlivé záznamy s odkazem jsou do tohoto katalogu ručně přidávané, kontrolované a aktualizované. Jednotlivé odkazy vedou na různá místa internetu, kde je uložen zajímavý návod zdarma.


Odkazy vedou buď na webovou stránku s návodem nebo přímo na soubor ve formátu pdf. Vzory a návody pro ruční pletení, škola pletení, předlohy obrázků k vypletení, žakárové vzory, archiv historických návodů, překlady návodů a vzorů na pletení. Velice jednoduché háčkované tílko má vícero využití. Pruhovaný top bez rukávů.


Je háčkované z bambusové příze,která v létě chladí a nepotíte se v něm. Stačí otevřít a budeš v obraze. Pamatujte, že ručně pletené a háčkované výrobky nedáváme do pračky. Pereme je ručně ve vlažné vodě s přidáním jemného pracího prostředku.


Namísto máchání a ždímání je rukama promneme a několikrát propláchneme důkladně v čisté vodě. Do poslední dávky vody přidáme i trochu avivážního prostředku. V tomto článku vám prinášam podrobný návod na háčkované zvieratko v podobe psíka, ktorý je zaujímavý najmä tým, že jeho telo sa dá naťahovať ako harmonika. Psík harmonika určite zaujme a poteší malé aj väčšie deti, tak si ho skúste uháčkovať podľa tohto postupu na háčkovanie.


Háčkované tílko návod

Háčkované tílko - Na horní část jsem vybrala - Lanový vzor a na spodní část - Kapustičkový vzor, který jsem háčkovala do kruhu. Velour Mercan Catania Flammé Casual Soft Fashion Summer Ombré Kory Yetti Akki - Happy Bambi Lisa Big - Kateřina Příze na pletení a háčkování. Videla som raz niekde obrázok štrikovaného trička. Nebol k nemu nikde popis. Teda, nie je úplne rovnaké - už len za to, že je háčkované a nie je ani také ľahké, ako to pôvodné, ale ja som s výsledkom veľmi spokojná.


Krátké tílko z volně háčkované bavlny. Je těžké a mělo by se skladovat v plochém stavu, aby si udrželo tvar. Eliška Makulová popis: hračky jsou háčkované z krátkých sloupků a vyplněné polyesterovými kuličkami(náplní do polštářků).


Na dalších fotkách je dětské háčkované pončo, háčkované bolerko a háčkovaná kabelka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky