čtvrtek 26. října 2017

Prodám klávesy s kladívkovou mechanikou

General MIDI, bicí sady), vrstvení zvuků (dual) a rozdělení klaviatury (split), efekty (reverb, chorus), metronom, 1doprovodů s variacemi. Digitální piano s kladívkovou mechanikou Medeli. Predám kvalitní digitální klavír (elektrické piano) od značky Medeli s moderným dizajnom, výborne sp. Kč ~ 61€ Adela Nová- Zlín dnes v 18:47.


To ovšem netrvalo dlouho a tak se na piano hrálo jen velmi zřídka.

Je ve výborném stavu, bez jakéhokoli poškození a zcela funkční. Je hlasité, má dobré basy, dva wattové reproduktory, kláves s kladívkovou mechanikou , 503. Hra ako na ozajstnom klavíri, zvukov, songs na cvičenie, pedále ! Všetko so zárukou a možnosťou vyskúšania s uč. Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.


Jinak v pořádku a plně funkční. Roland HP603A nabízí špičkovou technologii SuperNATURAL Piano modelling, díky níž byste ho, při testu se zavázanýma očima, od akustického piana rozeznali jen velmi těžko.

Dále můžete počítat s moderní konektivitou, nadčasovým designem nebo klaviaturou s kladívkovou mechanikou. Prodám Studiologic VMK 1PLUS, NOVÉ dovoz Švýcarsko, nepoužívané! Prodám výborně vybavené digitální piano značky Yamaha Clavinova CVP 103: kláves s Graded Hammer kladívkovou mechanikou a nastavením citlivosti dynamiky, originální stojan se třemi pedály (volitelné funkce), zasouvací kryt klaviatury, sklápěcí stojánek na noty. Stage piana jsou nástroje disponující kladívkovou mechanikou ( klávesy mají odezvu jako u klavíru) a větším rozsahem kláves. Prioritou jsou samozřejmě zvuky klavíru a elektrického piána Fender Rhodes.


Elektronické klávesy neboli keyboardy nahradí klavír i celou kapelu. V zásobě máme klávesy pro děti, začátečníky i profesionály, od známých značek jako je Yamaha nebo Casio. Vyberte si podle ceny svůj keyboard s dynamikou úhozu nebo bez ní. K dispozici jsou i klávesy s mikrofonem. Predám Medeli Stage piano SPs kladivkovou mechanikou.


Stará cena: 7eur Veľmi málo hrané. Zvuk týchto klávesov je skoro na nerozoznanie od zvuku klavíra. Súčasťou je adaptér a manuál SK.


Prodám digitální stage piano Yamaha P8 první majitel, plně vyvážených kláves s kladívkovou mechanikou GH (Graded Hammer) poskytuje realistický pocit ze hry a rychlou odezvu. Prodám MIDI klaviaturu s vyváženou kladívkovou mechanikou ! Dodává se také jako set se stojanem s pedály, stoličkou a sluchátky.

Doprava po ČR zdarma, na Slovensk. Prodám klávesy značky WORLDE KXHC Midi, počet kláves: s kladívkovou mechanikou , počet MIDI ovladačů: 1 klávesy nebyly použity, nikdy se na ně nehrálo- nevhodný dárek, pouze vystaveny v dětském pokojíčku. Kurzweil M2je cenově dostupné digitální piano s kladívkovou mechanikou s nastavitelnou citlivostí kláves. Na výběr je celkem deset typů citlivosti, takže pianino je velmi univerzální a lze snadno přizpůsobit potřebám hráčů, ať už jde o začátečníky nebo pokročilé. Prodám téměř nepoužívané piano Casio CDP-10 se stojanem, stojánkem na noty a pedálem (ještě originál zabalený).


Graded Hammer, pedály, 64-hlasá polyfonie, spoustu volitelných zvuků a doprovodů (např.piano, Grand piano, e-piano, varhany, smyčce), ukázkové skladby, transpozice a jemné ladění, midi. Popis: Velmi dobrý stav. Prodám špičkově vybavené digitální piano značky Yamaha Clavinova CVP 107: kláves s kladívkovou mechanikou a nastavením citlivosti dynamiky, originální stojan se třemi pedály (volitelné funkce včetně pitch bend), zasouvací kryt klaviatury, sklápěcí stojánek na noty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky