středa 25. října 2017

Subaru liberec

Subaru Liberec Prodej vozů Subaru. Individuálním přístupem ke každému potencionálnímu zákazníkovi se snažíme vyhovět všem jeho přáním a představám. Snažíme se poskytnout komplexní službu od výběru vhodného modelu vozu, výhodného financování a pojištění až po výběr a montáž doplňků.


Hana Faltová asistentka. Kde nás najdete pokud neznáte Liberec ? Při cestě po dálnici z Prahy projeďte libereckým tunelem, sjeďte 2.

Domů Prodej Katalogy Servis Magazín Kontakty O nás Modely Ceník Butik Mapa Odkazy. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. IP is on Apache works with 5ms speed. The charset for this site is utf-8. Web site description for subaru-liberec.


Nové spojení přináší parádní zážitky ze sportovního řízení, tak i ticho a pohodlí v kabině bez nežádoucích hluků a vibrací na. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ILOS, s.

Váš nákupní košík je prázdný. SUBARU OPAVA - DanCars CZ s. Tato tendence se pochopitelně otiskla i do všech automobilů, které vynikají mimořádnými jízdními vlastnostmi. Ráda bych Vám z celého srdce poděkovala při řešení našich problémů se zlomenou motorovou klikou. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Prý i motory dělají, ale ani ve svých zásobách nejběžnější těsnění (shodné v motorech subaru ) nemají! Tak sem už nikdy, natož si zde koupit nebo servisovat svoje Subo. Takže teď sem ve stádiu rozhodování.


Kola jsou v top stavu, jen jedno má lehký škrábanec (viz foto), nejsou nakopaný. Jako doplněk se dávaly na subaru libero KJ, minicooper, MG. Cena je za sadu kusů.


Můžeme Vám nabídnout operativní leasing, dovoz vozu ze zahraničí nebo zajištění servisních služeb u našich partnerů. Rádi bychom vás ujistili, že děláme vše, co je v našich silách, abyste se u nás v této složité době cítili bezpečně a komfortně, stejně jako za volanty našich skvělých vozů. Kia ukazuje první fotografie nového SUV Sorento 17.


Firma AMT AUTOSKLA vznikla dne 1. Společníci firmy navázali jejím založením na své dlouholeté odborné znalosti a praktické zkušenosti v oboru výroby, montáže a prodeje všech typů autoskel a autobusových skel včetně příslušenství. Pro Toyotu jsme se rozhodli, jelikož taťka nechtěl VW koncern a na Toyotu měl kladné reference od svých kolegů z práce. Dalším aspektem byla cena – původně jsme měli kupovat Hondu Jazz, ale poté co jsem na internetu našel Vaši akci a vaše vozy, tak se rodiče rozhodli pro tuto levnější variantu.

Zajišťujeme kompletní záruční a pozáruční prohlídky, mechanické opravy, pneuservis, geometrii náprav, karosářské a lakýrnické. Plná servisní historie. Navigační systém, přední a zadní parkovací senzory, gomové kobrce,vana kufru ,tažné zařízení,mříž v kufru.


K vozidlu je navíc… Více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky