středa 11. října 2017

Kombinovaný kotel elektřina dřevo

Jsme český výrobce kotlů! Zajistíme výrobu, dodávku i servis kotle dle Vašich požadavků. Kombinované kotle a další. Ideální jsou kombinované zplynovací kotle, které umí spálit jak dřevo , tak i uhlí s minimálním množství znečišťujících látek.


První kotel na trhu s mechanickou detekcí zbytkového paliva Tento unikátní systém zabezpečuje automatický stáložár tak, že při poklesu objemu paliva v přikládací komoře dojde k vypnutí ventilátoru a tím je zastaven proces hoření.

Spalovací komora na dřevo délky až 55cm! EN 303-a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida.


Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. Vedle zmíněných existují ještě kotle na lehké topné oleje nebo solární kotle. Jde však o méně časté výjimky, které se využívají v zahraničí.


Zvolíte-li kotel na tuhá paliva, počítejte s tím, že půjde o nejlevnější způsob vytápění nemovitosti a ohřevu vody.

Je bezpochyby nejdražším, zároveň však nejpohodlnějším typem vytápění. Pokud jste tedy typ člověka, který si za topení radši připlatí, než aby řešil, zda má dostatek paliva na zimu, popřípadě nemá uhlí či dřevo kde skladovat, je pro vás elektřina tím nejvýhodnějším řešením. Tento kotel funguje na principu dvoustupňového spalování, kde se nejprve spálí palivo (ať už je to uhlí nebo dřevo ), poté začne hořet plyn který vznikl, nebo začne spalovat i ostatní palivo. Zplynovací tryska – kotel na dřevo. Pokud chcete topit peletami a kusovým dřevem, bez toho abyste museli cokoliv předělávat, bude jistě pro vás ideální varianta automatického kotle z řad DC18SP , DC25SP a DC32SP.


Přechod z topení peletami na topení dřevem. Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí? Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv.


Plynový nebo jakýkoliv jiný kotel v domě s sebou navíc přináší další každoroční radosti, jako je návštěva kominíka, revizáka plynových spotřebičů atd. Tento typ kotle má nastavitelný výkon 7-KW. Možnost topit i kusovým dřevem (velká přikládací komora).


Záruka let na kotlové těleso a životnost let dle výrobce. Tři patenty, regulovatelný výkon, nízká spotřeba paliva. Zvažujeme systém, kterým budeme dům vytápět.

Plyn není v obci zaveden ,tak nám zbývá elektřina a dřevo. Zaujal nás zplynující kotel na dřevo firmy Viessmann Vitolig 15 v porovnání s elektrokotlem je však jeho cena poměrně vysoká. Toto řešení zajistí nepřetržitý provoz vytápění kotlem s možností jednoduchého přechodu na opětovné ruční přikládání, kdy se peletový hořák automaticky vypne. PREDATOR je vyroben pro úsporné a ekologické vytápění rodinných domů, firem a středně velkých objektů, včetně možnosti ohřevu vody. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky